Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Zonhoven: Herfstvaccinatie COVID-19

Herfstvaccinatie COVID-19
In september en oktober krijgt elke volwassene in Vlaanderen de kans om met een herfstvaccinatie zijn bescherming tegen COVID-19 te versterken. Vooral mensen ouder dan 65 jaar, mensen die kampen met gezondheidsproblemen of een verzwakte immuniteit en zwangere vrouwen zijn kwetsbaar.
Lees verder

Grote Dorpskermis
Op zaterdag 27, zondag 28 en maandag 29 augustus vindt de dorpskermis plaats op het Dorpsplein in Zonhoven. De perfecte manier voor kleine en grote kinderen om de zomervakantie af te sluiten!
Lees verder

Financiƫle ondersteuning bij renovaties
Ga je renoveren? Vanaf 1 oktober wordt het eenvoudiger om subsidies aan te vragen. 'Mijn VerbouwPremie' en 'Mijn VerbouwLening' helpen je financieel op weg. Hulp nodig? Schrijf je in voor de campagne 'Zonhoven Isoleert' voor gratis trajectbegeleiding.
Lees verder

Extra steun bij stijging energieprijzen
Het Sociaal Verwarmingsfonds helpt gezinnen om de sterke stijging van de energieprijzen te compenseren. Deze vzw komt voor een deel tussen in de betaling van de verwarmingsfactuur van personen die zich in een moeilijke situatie bevinden. De toelage is aan voorwaarden verbonden.
Lees verder