Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Mol: Maak een afspraak voor je langskomt bij onze diensten

Maak een afspraak voor je langskomt bij onze diensten

Bij heel wat gemeentediensten kan je enkel terecht na afspraak. Sommige diensten combineren dit met beperkte vrije inloopmomenten of vrije inloop voor specifieke doelgroepen of dienstverleningen. Controleer dit dus zeker voor je langskomt! Een afspraak maken doe je online via www.gemeentemol.be/afspraak voor de bevolkingsdienst, burgerlijke stand, de vreemdelingendienst en ruimtelijke ordening. Voor de andere diensten maak je voorlopig nog telefonisch of via mail een afspraak. Alle informatie hiervoor vind je op www.gemeentemol.be/gemeentediensten.

Lees verder

Eénrichtingsverkeer Voogdijstraat op vrijdag 19 augustus

Op vrijdag 19 augustus geldt in de Voogdijstraat éénrichtingsverkeer, uitgezonderd fietsers en voetgangers. Verkeer komende van Rozenberg moet via de Kloosterstraat en Statiestraat omrijden richting Laar. De rijrichting van Laar naar Rozenberg blijft wel mogelijk. De maatregelen zijn nodig voor werken aan het nieuwbouwproject hoek Voogdijstraat – Kloosterstraat. Die dag wordt er beton gestort voor de vloerplaat van dit bouwproject waarbij betonmixers een hele dag op- en afrijden.

Lees verder

Financiële zorgen over de start van het schooljaar? Blijf er niet mee zitten

Een nieuwe boekentas, turnpantoffels, boeken, een nieuwe laptop, op kot gaan… Veroorzaken de extra kosten bij de start van het nieuwe schooljaar financiële zorgen binnen jouw gezin? Dan staat de sociale dienst voor je klaar. Maatschappelijk werker Tessa Verwimp heeft zitdagen voor ouders op verschillende Molse scholen en is rechtstreeks aanspreekbaar voor jongeren tussen 18 en 25 jaar. Je kan bij haar terecht met vragen over studietoelagen en schoolkosten, maar ook ook over vrijetijdskorting, huursubsidie, doorverwijzing voor juridisch advies, andere financiële ondersteuning,…

Lees verder

Eenrichtingsverkeer Martelarenstraat van 22 tot en met 26 augustus

Van maandag 22 tot en met vrijdag 26 augustus geldt in de Martelarenstraat, gedeelte tussen Markt en Hoogstraat, eenrichtingsverkeer. Verkeer komende van de Markt of Nieuwstraat kan de Martelarenstraat inrijden. Verkeer in de Martelarenstraat richting Markt wordt omgeleid via de Hoogstraat. De maatregelen zijn nodig voor het veilig verloop van afbraakwerken ter hoogte van Martelarenstraat 15. De maatregelen worden opgeheven van zodra de werken zijn afgerond.

Lees verder