Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Mol: Gemeentebestuur opnieuw bereikbaar op 014 33 07 11 en 014 33 16 00

Gemeentebestuur opnieuw bereikbaar op 014 33 07 11 en 014 33 16 00

De algemene telefoonnummers van het gemeentebestuur (014 33 07 11 en 014 33 16 00) zijn opnieuw bereikbaar. De storing bij Proximus is opgelost.

Lees verder

Opgelet: algemene telefoonnummers gemeentebestuur verstoord

Het gemeentebestuur is op dit moment telefonisch niet bereikbaar op de algemene nummers 014 33 07 11 en 014 33 16 00 door een storing bij Proximus. Wie belt, krijgt de boodschap dat we gesloten zijn, wat uiteraard niet correct is. Je raadpleegt de actuele openingsuren via deze link. De diensten zijn wel bereikbaar op hun eigen telefoonnummers. Proximus doet er alles aan om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Lees verder

Kunstgrasveld Den Uyt in schoolvakanties publiek toegankelijk op vrije momenten

Voortaan wordt het kunstgrasveld Den Uyt tijdens schoolvakanties gratis opengesteld om te sporten. Je kan er terecht tijdens de openingsuren van sportcentrum Den Uyt, op voorwaarde dat er geen reservatie geboekt staat. De toegang tot het kunstgrasveld verloopt via het poortje langs de kant van de sportbox, te bereiken via de ingang van het skatepark (Rivierstraat), en dus niet langer via de sportsite zelf. Let op! Reservaties krijgen altijd voorrang!

Lees verder

Kappen dode en stervende bomen ANB-domein in Postel voor gezonder bos

Het Agentschap voor Natuur en Bos (ANB) voert nog dit jaar kappingen uit in de Koninklijke Schenking, een ANB-domein vlakbij de abdij van Postel. Langs één van de wandelpaden zijn bijna alle jonge dennen door droogte en een schimmelziekte gestorven of stervende. Ook tientallen volwassen dennen stierven. De werken zijn nodig om veiligheidsredenen en om jonge opschietende loofboompjes alle kansen te geven uit te groeien tot een gevarieerder en gezonder bos. Wandelaars ondervinden van de werken weinig tot geen hinder.

Lees verder