Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Herent: Verloren voorwerpen gevonden door de politie HerKo

Gemeente Herent
Verloren voorwerpen gevonden door de politie HerKo
De voorwerpen zijn door de diensten van de politie HerKo aangetroffen en zijn vermoedelijk gestolen. De politie is op zoek naar de eigenaar(s). Herken je één van deze voorwerpen? Neem dan contact op met de diensten van de politie via het centraal nummer 016 85 34 00
Lees verder

Ezelsoor: boekenkaftdag op 7 september
Boeken kaften saai? Niet in Herent! Kom op woensdag 7 september tussen 13 en 17 uur naar De Kouter en wij verwennen jullie met mooi kaftpapier en leuke randanimatie.
Lees verder

Raadpleging voor de opmaak van het RUP Dorpskern Veltem
De gemeente Herent wil de mening van haar inwoners kennen over het RUP Dorpskern Veltem dat in opmaak is. Van 1 september tot en met 31 oktober loopt er een raadpleging.
Lees verder

Energiezuinige toestellen kopen? Vraag je Fluvius-kortingsbon aan
Wil je een nieuwe energiezuinige wasmachine, droogkast, koelkast of diepvries kopen en heb je recht op het sociaal tarief voor aardgas en elektriciteit? Dan heb je recht op een korting van 250 euro bij de aankoop van je nieuwe energiezuinige toestellen.
Lees verder

Energiek wonen
Een gerenoveerde woning is energiezuiniger, biedt meer comfort en neemt toe in waarde. Om je renovatie tot een goed einde te helpen brengen, selecteerde 'Energiek Wonen' kwalitatieve, betrouwbare en lokale aannemers voor energetische renovaties.
Lees verder