Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Herent: Vaccinatiecentrum Colomba Kortenberg begint vanaf 12 september met herfstvaccinatie

Gemeente Herent
Vaccinatiecentrum Colomba Kortenberg begint vanaf 12 september met herfstvaccinatie
Inwoners van Herent, Bertem en Kortenberg die in aanmerking komen voor een herfstvaccinatie, ontvangen hun uitnodiging ten vroegste eind augustus of begin september. De eerste afspraken voor een vaccinatie worden ingepland vanaf maandag 12 september.
Lees verder

Herent voert gezondheidsenquĂȘte uit
De gemeente voert samen met het wetenschappelijke instituut Sciensano en Logo Oost-Brabant een gezondheidsenquĂȘte uit. Daarvoor zijn 1.500 inwoners willekeurig geselecteerd.
Lees verder

Nieuw adres voor de dokter van wacht vanaf 7 oktober
Vanaf vrijdag 7 oktober kun je terecht bij de dokter van wacht in de Hendrik Consciencestraat 33, 3000 Leuven. Je kunt de dokter bereiken via het nummer 1733. Deze wachtpost is bereikbaar na 18 uur in de avond en op weekend en feestdagen doorlopend heel de dag.
Lees verder

Nieuwe subsidie voor het aanplanten van bomen
De gemeente wil inwoners, verenigingen en bedrijven van Herent stimuleren om bomen aan te planten en heeft een subsidiereglement goedgekeurd voor een financieel duwtje in de rug.
Lees verder

Leef jij brandveilig?
De brandweer doet meer dan blussen. Ook sensibiliseren over brandveiligheid behoort tot haar kerntaken. Daarvoor beschikt Hulpverleningszone Oost (Vlaams-Brabant) over een team brandpreventieadviseurs. Dat zijn brandweermannen of -vrouwen die opgeleid zijn om je te informeren over brandveiligheid.
Lees verder