Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Beernem: Werken Sijselestraat - aanpassing omleiding weekend 27-28 augustus

Werken Sijselestraat - aanpassing omleiding weekend 27-28 augustus
Dit weekend organiseert vzw Den Bunker een zeepkistenrace op Oedelem Berg. Daarom wordt de Weg naar Sint-Kruis, tussen de Bergstraat (incl. kruispunt!) en de Egyptestraat afgesloten voor het verkeer. Het zal dit weekend dus niet mogelijk zijn om via de Bergstraat van Sijsele naar Oedelem te rijden. Daarom stelt de aannemer de werf in de Sijselestraat uitzonderlijk en enkel dit weekend open voor het verkeer komende van Sijsele richting Oedelem.
Lees verder

Zeepkistenrace op 27 en 28 augustus - gewijzigde verkeerssituatie
Dit weekend is er een zeepkistenrace op Oedelem Berg. Daarom wordt de Weg naar Sint-Kruis, tussen de Bergstraat (incl. het kruispunt) en de Egyptestraat afgesloten voor het verkeer.
Lees verder

Nieuwe fietsenstallingen aan het station vanaf 1 september - ontruiming tijdelijke fietsenstallingen op 13 september
Vanaf 29 augustus plaatst de aannemer de overdekte fietsenstallingen op de toegangshellingen naar de perrons van het station. Vanaf donderdag 1 september kunnen de pendelaars deze nieuwe fietsenstallingen gebruiken. Zet na 1 september geen fietsen meer in de tijdelijke fietsenstallingen op de parking van H. d'Ydewallestraat en de Sint-Jorisstraat. Deze fietsenstallingen WORDEN ONTRUIMD op DINSDAG 13 SEPTEMBER.
Lees verder