Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 9 augustus 2022

Gemeente Aalter: Jouw activiteit op de kermisaffiche?

Gemeente Aalter
Jouw activiteit op de kermisaffiche?
Voor de septemberkermis in Aalter-centrum, van vrijdag 16 september tot en met zondag 25 september 2022, laat het lokaal bestuur jaarlijks kermisaffiches drukken.
Lees verder

Buitenzetten van afval
De regels rond de ophaling van afval zijn duidelijk. Daarom wil het lokaal bestuur nog eens benadrukken hoe belangrijk het is om deze regels te volgen. Wanneer deze niet worden nageleefd, kunnen er boetes en zelfs een proces-verbaal volgen. We willen daarom de grote richtlijnen nogmaals verduidelijk
Lees verder

Spelen, skaten en uitleven in Aalter!
Zoek je nog naar plaatsen waar jouw kind(eren) naar hartenlust kunnen spelen? In Aalter zijn er twee skateparken en een 20-tal speelterreinen of -bossen te vinden! Wil je weten waar het dichtstbijzijnde speelterrein ligt? Surf dan naar www.aalter.be/speelterreinen of www.aalter.be/skatepark.
Lees verder

Slimme ledverlichting op voetbalterreinen
Op zes voetbalterreinen in Aalter-centrum, Bellem, Lotenhulle en Sint-Maria-Aalter. Het gaat om een investering van 168.800 euro, die op 9 jaar tijd is terugverdiend. Met de leds verduurzaamt Aalter haar sportparken, dalen de energiekosten én stijgen het comfort.
Lees verder