Doorgaan naar hoofdcontent

Drie slachtoffers van cybercriminelen spelen meer dan 11.500 euro kwijt: “Daders slaan meer en meer toe vlak voor o...

HLN
Drie slachtoffers van cybercriminelen spelen meer dan 11.500 euro kwijt: "Daders slaan meer en meer toe vlak voor of tijdens een (verlengd) weekend"
Een man uit Lille en een vrouw uit Oud-Turnhout en Turnhout zijn de voorbije dagen het slachtoffer geworden van cybercriminelen. De slachtoffers geraakten op die manier samen niet minder dan 11.500 euro kwijt. De politie waarschuwt ervoor dat cybercriminelen vooral vlak voor of tijdens een (verlengd) weekend toeslaan. Dat is immers de periode dat mensen hun bankinstelling moeilijk of niet kunnen bereiken.
Lees verder

LIVE. 2-2! Koude douche voor AC Milan: Udinese komt op slag van rust langszij, De Ketelaere warmt op
• Eerste speeldag • Aftrap: 18u30 • San Siro • De Ketelaere begint op de bank
Lees verder

LIVE. 4-0! United krijgt pak slaag van Brentford na énorm gepruts, spreekkoren viseren coach Ten Hag
Het gaat van kwaad naar erger bij Manchester United. Na amper 35 minuten 4-0 achter tegen Brentford. De openingsgoal kwam er na een enorme blunder van David De Gea. Ook bij de 2-0 was er gepruts achterin. Het beteuterde gezicht van Cristiano Ronaldo - basisspeler - spreekt boekdelen. Hoe zwaar wordt de afstraffing? Volg de wedstrijd in onderstaande liveblog.
Lees verder

LIVE. AA Gent dicht bij Jens Petter Hauge - Hubert officieel naar U23 Anderlecht
Het belooft nog een hete transferzomer te worden. Dat de lat hoog ligt bij Antwerp, is duidelijk. Ook bij Club Brugge zijn het drukke tijden. En welke internationale sterren, naast onder meer Romelu Lukaku, Robert Lewandowski, Erling Haaland en Sadio Mané, verhuizen deze zomer naar een ander team? Via deze pagina transfernieuws zit u op de eerste rij voor alle geruchten en done deals op de transfermarkt!
Lees verder

LIVE. AC Milan meteen na rust opnieuw op voorsprong, wanneer valt De Ketelaere in?
• Eerste speeldag • Aftrap: 18u30 • San Siro • De Ketelaere begint op de bank
Lees verder

LIVE. "Mijn hoofd, mijn hart, hulp nodig!": United-legende kan vernedering en geblunder amper geloven, Ronaldo en co. doen even slecht als 62 (!) jaar geleden
Het gaat van kwaad naar erger bij Manchester United. Aan de rust 4-0 achter tegen Brentford. De openingsgoal kwam er na een enorme blunder van David De Gea. Ook bij de 2-0 was er gepruts achterin. Het beteuterde gezicht van Cristiano Ronaldo - basisspeler - spreekt boekdelen. Hoe zwaar wordt de afstraffing? Volg de wedstrijd in onderstaande liveblog.
Lees verder

LIVE. Denkey mist grote kans, krijgen we nog een winnaar op Jan Breydel?
• Vierde speeldag • Aftrap: 18u15 • Jan Breydelstadion • Beide ploegen hebben drie punten
Lees verder

Vlaamse Nina bevond zich midden in de chaos op Medusa-festival in Spanje: "Er viel plots een groot bord naar beneden op iemand"
Door een 'warme valwind' op het Spaanse festival Medusa zijn een dode en veertig gewonden gevallen. Met een snelheid van 82 km/uur raasde de wind over het festivalterrein. Verschillende delen van het decor en het podium stortten in door de harde windvlagen. Ook de Vlaamse Nina Steenberghs was erbij toen de chaos uitbrak: "Het was een complex van stellingen die op geen enkele manier verankerd was. Ze waren niet eens deftig vastgemaakt."
Lees verder

Cercle en KV Mechelen delen punten na een zout- en doelpuntenloos potje
Cercle Brugge en KV Mechelen verhogen hun puntentotaal van drie naar vier. Daarmee is zowat alles gezegd na een wedstrijd die van begin tot eind op slot zat. Twee kansen voor Mechelen in de eerste helft, twee voor beide teams na de pauze en aan elke kant ook een afgekeurd doelpunt wegens buitenspel: de afwezigen hadden voor een keertje geen ongelijk.
Lees verder

LIVE. Union krijgt KV Kortrijk over de vloer
• Vierde speeldag • Aftrap: 20u45 • Stade Joseph Marien • Union verloor op de vorige speeldag in Mechelen
Lees verder

Ronaldo en co. incasseren bolwassing na geknoei: analisten en fans nemen hekkensluiter United op de korrel
Een vernedering voor Manchester United en zo helemaal laatste in de Premier League. Bij Brentford stond het al na 35 minuten 4-0 achter. David De Gea blunderde er op los, basisspeler Cristiano Ronaldo greep zich naar de haren en de bezoekende fans namen nu al nieuwe coach Erik ten Hag op de korrel. Van kwaad naar erger, het is liefst 62 jaar geleden dat United in de eerste twee competitiewedstrijden minstens zes goals binnen kreeg.
Lees verder

De Ketelaere geeft visitekaartje af bij debuut in Serie A en ziet doelpunt afgekeurd worden, AC Milan opent seizoen met zege tegen Udinese
Charles De Ketelaere vierde net zoals Divock Origi zijn debuut in de Serie A. CDK gaf zijn visitekaartje af bij zijn invalbeurt en zag in het slot zelfs een doelpunt afgekeurd worden. AC Milan haalde het met 4-2 van Udinese.
Lees verder

Ruud Vormer accepteert zijn niet-selectie voor de verplaatsing naar OHL: "Ik zal alles blijven geven voor de fans van Club Brugge"
• Vierde speeldag • Aftrap: 18u30 • King Power aan Den Dreef • Club moet eigenlijk winnen na 4 op 9
Lees verder

LIVE. Lotte Kopecky pakt goud in chaotische afvallingskoers
De 'European Championships', een vierjaarlijks multisportevenement dat de bestaande Europese kampioenschappen in verschillende sporten samenbrengt, zijn in volle gang. In negen sporten komen 126 Belgische atleten in actie. Hoeveel medailles pakt ons land? Volg alle ontwikkelingen in onderstaande liveblog.
Lees verder

LIVE. Lotte Kopecky pakt goud in chaotische afvallingskoers - Belgische turnsters worden vijfde in teamfinale
Vandaag gaan de 'European Championships', een vierjaarlijks multisportevenement dat de bestaande Europese kampioenschappen in verschillende sporten samenbrengt, van start. In negen sporten komen 126 Belgische atleten in actie. Hoeveel medailles pakt ons land? Volg alle ontwikkelingen in onderstaande liveblog.
Lees verder

Landbouwer sterft bij ongeval met graafmachine in Peer
De man was met een graafmachine een greppel aan het graven. Toen de landbouwer zich even in de greppel bevond, is de graafmachine om een onbekende reden gekanteld en op de man terechtgekomen.
Lees verder

LIVE. Opent Lewandowski meteen zijn rekening bij FC Barcelona?
Lees verder

Vrouw betrapt partner op luchthaven met maîtresse nadat hij zes maanden van de radar verdwenen was
Stel u voor: uw partner verdwijnt zes maanden van de radar en dan ziet u hem plots op de luchthaven opduiken, hand in hand met zijn... maîtresse. Dat geflipte scenario overkwam een vrouw uit Maleisië. Nadat de beelden van hun confrontatie viraal gegaan waren, werd Jolly Hong overspoeld door steunbetuigingen.
Lees verder

LIVE. 1-0! Teuma zet een strafschop feilloos om
• Vierde speeldag • Aftrap: 20u45 • Stade Joseph Marien • Union verloor op de vorige speeldag in Mechelen
Lees verder

Jotti en Cas winnen het derde seizoen van 'Love Island'
De Vlaamse Jotti Verbruggen en de Nederlander Cas Hooijer hebben het derde seizoen van 'Love Island' gewonnen. Ze gaan naar huis als koppel én winnen 25.000 euro. Dit seizoen, opnieuw gepresenteerd door Viktor Verhulst en Holy Mae Brood, was exclusief te zien op Streamz.
Lees verder