Doorgaan naar hoofdcontent

“De kijker vráágt meer actie en drama”: dit kunnen fans verwachten van de nieuwe seizoenen van ‘Thuis’ en ...

HLN
"De kijker vráágt meer actie en drama": dit kunnen fans verwachten van de nieuwe seizoenen van 'Thuis' en 'Familie'
Maandag 29 augustus start het nieuwe seizoen van 'Thuis' en 'Familie'. Dan weten de kijkers eindelijk hoe de cliffhangers aflopen en wie de dramatische seizoensfinales niet overleeft. Het beloven sowieso spannende tijden te worden voor soapliefhebbers, want de suspense en het aantal doden nemen de laatste jaren alleen maar toe. Net zoals de passie en de lust, klinkt het in 'TV Familie'. "Met maar liefst veertien doden was dit met voorsprong het meest dodelijke seizoen in het Vlaamse soapland ooit."
Lees verder

Evenepoel blikt na rustige dag vooruit naar loodzwaar weekend: "Als er kansen komen, zal ik ze niet laten liggen"
Prima dag voor Remco Evenepoel in de Vuelta. Onze landgenoot kwam niet in de problemen in rit 7 en zijn ploegmakkers moesten de koers zelfs niet controleren - dat deden de sprintersploegen. De kopman van Quick.Step Alpha-Vinyl kon de focus zo al verleggen richting de zware ritten van morgen en overmorgen.
Lees verder

Biden: "Make America Great Again-filosofie is semi-fascisme"
De Amerikaanse president Joe Biden heeft donderdag zwaar uitgehaald naar Republikeinen die Donald Trumps MAGA (Make America Great Again)-filosofie aanhangen. Tijdens een kiesbijeenkomst in aanloop naar de tussentijdse verkiezingen van november beschuldigde hij de groep van het omarmen van haat en geweld.
Lees verder

Britse kandidaat-premier trekt vriendschap met Frankrijk in twijfel: "Dit vormt een ernstig probleem", reageert Macron
Emmanuel Macron heeft gesuggereerd dat Frankrijk en Groot-Brittannië op "ernstige problemen" kunnen afstevenen, nadat Liz Truss op de voorlaatste Conservatieve leiderschapsbijeenkomst had gezegd dat "het nog te bezien valt" of de Franse president "vriend of vijand" is.
Lees verder

Britse kandidaat-premier trekt vriendschap met Frankrijk in twijfel - "Dit vormt een ernstig probleem", reageert Macron
Emmanuel Macron heeft gesuggereerd dat Frankrijk en Groot-Brittannië op "ernstige problemen" kunnen afstevenen, nadat Liz Truss op de voorlaatste Conservatieve leiderschapsbijeenkomst had gezegd dat "het nog te bezien valt" of de Franse president "vriend of vijand" is.
Lees verder

LIVE (20u45). Is Romelu Lukaku belangrijk voor Inter in match tegen Lazio?
• Derde speeldag Serie A • Aftrap: 20u45 • Stadio Olimpico • Negen op negen voor Inter?
Lees verder

TotalEnergies verkoopt belang in Russisch samenwerkingsverband
TotalEnergies verkoopt zijn belang in Terneftegaz aan zijn Russische partner Novatek. Het Franse olie- en gasconcern kwam onlangs in opspraak vanwege de samenwerking. Dat kwam onder andere door de levering van vliegtuigbrandstof door de joint venture die mogelijk door het Russische leger in Oekraïne is gebruikt.
Lees verder

LIVE F1. Max Verstappen in tweede oefensessie snelste op nat wegdek van Spa-Francorchamps
De zomerstop zit erop. Komend weekend hervat in Spa-Francorchamps het Formule 1-seizoen. Misschien wel de laatste keer. Volg alle ontwikkelingen in onderstaande liveblog.
Lees verder

Washington stelt ambassadeur aan voor Noordpoolgebied
De Verenigde Staten hebben vrijdag aangekondigd dat ze een ambassadeur aanstellen die verantwoordelijk wordt voor het hele Noordpoolgebied. In volle klimaatcrisis wijst die beslissing op het belang dat Washington hecht aan deze strategische regio waar ook al de concurrentie met andere grootmachten China en Rusland speelt.
Lees verder

18-jarige Emma uit Florida wordt geraakt door blikseminslag op eerste schooldag: "Ik voelde helemaal niets meer"
Emma Eggler, een 18-jarige vrouw uit Florida, had wel heel erg veel ongeluk op haar eerste schooldag Toen ze op weg was naar de universiteit van West-Florida, werd ze plots geraakt door een blikseminslag. Ze werd geraakt op de borst, waarop de elektriciteit vervolgens langs de volledige linkerkant van haar lichaam liep. Niet alleen haar Apple Watch ontplofte daarbij, ook in haar kous en schoen brandde de bliksem een gat. Volgens de dokters heeft Emma veel geluk gehad.
Lees verder

Makers van 'Never have I ever' reageren op kritiek over leeftijdsverschil tussen hoofdrolspelers: "We kenden zijn leeftijd niet"
Het derde seizoen van 'Never have I ever' staat sinds deze maand op Netflix en opnieuw draait het verhaal om het onvoorspelbare liefdesleven van hoofdpersonage Devi Vishwakumar. Maar de aandacht van de fans gaat niet alleen uit naar het plot van de serie, ook is er veel kritiek op het aanzienlijke leeftijdsverschil tussen de hoofdrolspelers. En daar geven de makers nu gehoor aan.
Lees verder

Document over huiszoeking Trump gecensureerd vrijgegeven
Het FBI-document dat de basis vormde voor de doorzoeking van een woning van oud-president Donald Trump is op last van de rechter vrijgegeven, maar er zijn veel passages gecensureerd. Het ministerie van Justitie heeft dat gedaan omdat getuigen, FBI-agenten of andere betrokkenen in gevaar kunnen komen als hun identiteit bekend zou worden. De rechter had daar begrip voor getoond, mede omdat er al betrokkenen zijn bedreigd. Ook delen die het strafrechtelijk onderzoek zouden kunnen schaden zijn gecensureerd.
Lees verder

Drie rijstroken versperd op E17 nadat zes voertuigen botsen
Op de E17 in Waasmunster zijn vrijdagavond zes voertuigen met elkaar in aanrijding gekomen in de rijrichting van Gent. Er vielen geen gewonden maar er waren wel geruime tijd drie rijstroken versperd wat voor flink wat fileleed zorgde.
Lees verder

LIVE. Hoefkens kiest voor hetzelfde elftal: "Vanaken is klaar voor Charleroi"
• Jupiler Pro League • Mambourg • Aftrap: 20u45 • Speeldag 6
Lees verder

'House of the Dragon' krijgt 2de seizoen na groot succes
Goed nieuws voor wie nu al fan is van 'House of the Dragon': na slechts één aflevering krijgt het HBO-programma al groen licht om aan een tweede seizoen te beginnen.
Lees verder

LIVE. Club-aanvaller naar Beerschot? - West Ham denkt na over Januzaj, Salernitana polst naar Batshuayi - Bongonda naar Cadiz
Het belooft nog een spannend slot van de transfermercato te worden. Zowel Anderlecht, Antwerp als Club Brugge hebben nog wel wat werk voor de boeg. En welke internationale sterren, naast onder meer Romelu Lukaku, Robert Lewandowski, Erling Haaland en Sadio Mané, verhuizen deze zomer naar een ander team? Via deze pagina transfernieuws zit u op de eerste rij voor alle geruchten en done deals op de transfermarkt!
Lees verder

Jennifer Aniston en Reese Witherspoon recreëren beroemde 'Friends'-scène: "Het enige wat ik niet kan hebben is zuivel"
Tegenwoordig zijn Reese Witherspoon (46) en Jennifer Aniston (53) samen te zien in 'The Morning Show', maar meer dan twintig jaar geleden vertolkten de twee nog de zusjes Green in 'Friends'. Die reeks belandde nog lang niet in de vergeetput, en ook de actrices vergaten de show niet. Op Instagram recreëerden ze een beroemde 'Friends'-scène.
Lees verder

Oplopend tekort aan meststoffen verergert voedselcrisis
Het tekort aan kunstmest in Europa wordt steeds nijpender. Door de snel gestegen gasprijzen ligt momenteel twee derde van de productiecapaciteit stil. De mindere productie vormt weer een bedreiging voor boeren en consumenten, niet alleen in Europa maar ook tot ver daarbuiten.
Lees verder

Eightiesnostalgie voert hoogtij op Gamescom
Met de regelmaat van de klok komen er nieuwe videogames uit met een uitgesproken eighties- of ninetiesvibe, die recht op het nostalgische gevoel van spelers mikken. Maar ze liepen deze keer wel héél dik op het videogamefestival Gamescom in Keulen.
Lees verder

"In het rood naar Alicante": Remco Evenepoel, die vooruitblikt op zwaar weekend, heeft duidelijk doel voor ogen
Interpreteer de titel vooral niet inspanningsgewijs. Remco Evenepoel (22) heeft het wel degelijk over zijn leiderstrui in de Vuelta. Alicante, volgende week dinsdag. Dát is de eerste tussenhalte op weg naar (mogelijk) meer. Maar nu eerst: een weekendje klimmen overleven.
Lees verder