Doorgaan naar hoofdcontent

Niet Stromae, Adele of Harry Styles, maar K3 heeft populairste album van eerste jaarhelft

HLN
Niet Stromae, Adele of Harry Styles, maar K3 heeft populairste album van eerste jaarhelft
"Onze liefde is een waterval, hey-ey, wo-oh!" Ongetwijfeld kriebelen je armen om het dansje op de monsterhit van K3 mee te doen. Het is dan ook geen wonder dat het gelijknamige album van 'Waterval' het meest populaire is van de eerste jaarhelft.
Lees verder

"Komende dagen proberen overleven": Tadej Pogacar begint aan loodzwaar tweeluik met amper vijf helpers
Na een pittig sprintje hield hij bewust het geel, maar Tadej Pogacar heeft toch wel wat kopzorgen. Vandaag testte ook UAE-ploegmaat George Bennett positief op corona. Dat betekent dat er nog maar vijf knechten overschieten in de Tour de France. Niet ideaal met de twee loodzware bergritten van woensdag en donderdag. "Leuk is het niet. Ik probeer de komende dagen te overleven."
Lees verder

Van Aert niet blij met verzwakte ploeg Pogacar: "Angstaanjagend dat renners uitvallen met corona"
Tadej Pogacar houdt na de positieve coronatest van George Bennett nog vijf ploegmaats over in de Tour de France. Het team van de Sloveen is verzwakt, maar dat zorgt niet voor vreugde bij Wout van Aert en Jumbo-Visma.
Lees verder

Vastgelijmde activisten versperren weg in Tour de France: "De wereld waar politici ons naartoe leiden, is een wereld waarin de Tour niet meer kan bestaan"
Oproer in de Tour de France. De tiende rit werd een kwartier stilgelegd omdat er klimaatactivisten zich hadden neergezet op de baan. Vluchter Alberto Bettiol moest zich een weg banen tussen de vastgeketende manifestanten, die zich ook aan het asfalt hadden vastgelijmd en Bengaals vuur ontstaken. De organisatie kon niet anders dan de koers even neutraliseren. De actie is opgeëist door 'Dernière Rénovation'. Maar wie zijn deze klimaatactivisten? Welke acties deden ze eerder al en wat willen ze bereiken?
Lees verder

Macron verdedigt zich tegen beschuldigingen in UberFiles: "Duizenden jobs gecreëerd"
De Franse president Emmanuel Macron vindt niet dat hij buitensporige steun heeft verleend aan het Amerikaanse taxiplatform Uber. Het vereenvoudigen van de regelgeving heeft toegelaten om "duizenden jobs te creëren", zo benadrukt hij.
Lees verder

17 jaar 'Vive Le Vélo': van een blitzbezoek van Lance Armstrong tot het tragische afscheid van Rob Goris
Karl Vannieuwkerke (51) smeert zijn benen in voor de komende weken. Voor de zeventiende keer zit hij aan z'n vertrouwde 'Vive Le Vélo'-tafel. Die zeventien jaar kende heel wat bijzondere, grappige, mooie, maar ook emotionele momenten. Dag Allemaal vat de meest opvallende samen. Zo schoof Patrick Lefevre volgens velen dronken aan de tafel, zong Marc Coucke zijn hit 'Couckenbak' en snoepte Mark Cavendish er stiekem chips. Maar ook Rob Goris bracht onverwacht zijn laatste avond door bij 'Vive Le Vélo'.
Lees verder

De eerste traantjes zijn een feit: Kimbery heeft het moeilijk op 'Love Island'
Ze vormt sinds gisteren een koppel met haar crush Merijn, maar vandaag lopen de emoties al hoog op bij 'Love Island'-kandidate Kimbery. "Het is hier écht een rollercoaster", klinkt het.
Lees verder

LIVE. Anderlecht vangt drie miljoen voor Cullen, target Silva niet mee op stage met Wolves
Het belooft nog een hete transferzomer te worden. Dat de lat hoog ligt bij Antwerp, is duidelijk. Of Club Brugge Charles De Ketelaere en/of Noa Lang kan houden, wordt dat steeds minder. En welke internationale sterren, naast onder meer Romelu Lukaku, Erling Haaland en Sadio Mané, verhuizen deze zomer naar een ander team? Via deze pagina transfernieuws zit u op de eerste rij voor alle geruchten en done deals op de transfermarkt!
Lees verder

LIVE. Thorstvedt tekent tot 2027 bij Sassuolo - RSCA-target Silva niet mee op stage met Wolves, paars-wit vangt 3 miljoen voor Cullen
Het belooft nog een hete transferzomer te worden. Dat de lat hoog ligt bij Antwerp, is duidelijk. Of Club Brugge Charles De Ketelaere en/of Noa Lang kan houden, wordt dat steeds minder. En welke internationale sterren, naast onder meer Romelu Lukaku, Erling Haaland en Sadio Mané, verhuizen deze zomer naar een ander team? Via deze pagina transfernieuws zit u op de eerste rij voor alle geruchten en done deals op de transfermarkt!
Lees verder

Olieprijzen dalen, vat Amerikaanse olie opnieuw onder 100 dollar
De prijs van een vat Brent-olie uit de Noordzee zakte met 4,51 procent tot 102,29 dollar. De waarde van een vat Amerikaanse West Texas Intermediate (WTI) daalde 4,80 procent tot 99,13 dollar, opnieuw onder de symbolische grens van 100 dollar per vat.
Lees verder

'How to Ruin Christmas'-actrice Busi Lurayi (36) plotseling overleden
Op 10 juli werd de Zuid-Afrikaanse Busi Lurayi levenloos aangetroffen in haar eigen woning. Haar dood komt voor iedereen heel onverwachts, de doodsoorzaak is nog onbekend. De 'How to Ruin Christmas'-actrice was 36 jaar oud. "Een geweldig licht in de Zuid-Afrikaanse entertainmentindustrie is gedoofd."
Lees verder

Zendaya breekt Emmy-records: jongst genomineerde producer en eerste dubbelgenomineerde zwarte vrouw
Zendaya (25) schrijft geschiedenis. De superster is de jongst genomineerde producer bij de Emmy Awards ooit. Daarbovenop sleept ze nóg twee andere nominaties in de wacht en is ze de eerste vrouw van kleur die in twee categorieën is genomineerd.
Lees verder

Verdachte man verstopt zich in haag tijdens achtervolging met politie: "Hij zat gewoon naast mij terwijl ik met de buren babbelde"
Inwoners van Poelk vallen niet te onderschatten. Een verdachte die op de vlucht was voor de politie was de tuinen van het gehucht ingelopen en hield zich daar schuil voor een politiemacht. Bang waren de omwonenden allesbehalve, meer nog, ze begonnen meteen mee te zoeken naar de man. "Na anderhalf uur vond de speurhond hem in mijn haag", zegt Jean Timmermans (64), ook gemeenteraadslid.
Lees verder

Marly S. omgebracht door ex-partner uit wraak voor stukgelopen relatie, terwijl neef haar probeerde te beschermen
In het Limburgse Geistingen, een grensdorp en deelgemeente van Kinrooi, zijn in de nacht van maandag op dinsdag een vrouw en haar neef omgebracht door de 56-jarige Eric V. Volgens de omgeving viel de man zijn ex-vriendin Marly S. al eerder lastig, nadat hun relatie op de klippen liep. Dat heeft ze uiteindelijk bekocht met haar leven. Het is het zoveelste feit van femicide de laatste tijd.
Lees verder

Acht kandidaat-opvolgers voor Britse premier Boris Johnson
Acht leden van de regerende Britse Conservatieve Partij zijn kandidaat om vertrekkend premier Boris Johnson op te volgen. Deze parlementariërs kregen de vereiste steun van zeker twintig andere afgevaardigden om mee te dingen naar het voorzitterschap van de partij, en zo de nieuwe regeringsleider te worden.
Lees verder

Vier gewonden bij spectaculair ongeval in Ruddervoorde
Bij een spectaculair ongeval in de Kortrijksestraat in Ruddervoorde zijn dinsdagavond vier gewonden gevallen. Ze reden met hun wagen tegen een elektriciteitspaal en kwamen uiteindelijk op hun dak tot stilstand.
Lees verder

IN BEELD. Verrassingshulde in Blankenberge voor Jacky Lafon die al 55 jaar op de planken staat: "Dit is het mooiste geschenk dat ik ooit kreeg"
Deze zomer staat Jacky Lafon maar liefst 55 jaar op de planken. Cheval Blanc Productions en WP Hotels & Events willen deze bijzondere verjaardag natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Lafon is momenteel druk in de weer met de repetities van haar eigen Witte Paard zomershow 'Jubilee aan Zee' die vanaf 22 juli van start gaat in Blankenberge. Vandaag werd de actrice verrast in het bijzijn van haar naaste familie en vrienden. Willy Naessens stelde zijn sprookjesachtige huwelijkskoets ter beschikking om deze viering een extra feestelijke touch te geven. Na afloop was de duidelijk ontroerde Lafon sterk onder de indruk van het feestelijke gebeuren.
Lees verder

IMF-baas waarschuwt voor schuldencrisis: "Het zijn moeilijke tijden dit jaar, volgend jaar kan het nog moeilijker worden"
Kristalina Georgieva, directeur van het Internationaal Monetair Fonds (IMF), waarschuwt voor een wereldwijde schuldencrisis nu centrale banken de rente verhogen om de inflatie te beteugelen. De rentestijgingen pakken vooral negatief uit voor de schuldposities van kwetsbare landen.
Lees verder

"Vier keer is ook voor mij supermooi": Swings pakt z'n vierde gouden medaille en is succesvolste atleet ooit op Wereldspelen
Met een overwinning op de afvallingskoers op de weg heeft skeeleraar Bart Swings zijn Wereldspelen in Birmingham op indrukwekkende wijze afgesloten. Swings veroverde in de race over 15 kilometer zijn vierde gouden medaille tijdens deze Spelen voor niet-olympische sporten. Hij neemt ook nog een bronzen plak mee naar huis.
Lees verder

BV 24/7. Kelly Pfaff neemt haar familie mee naar The Rolling Stones en Kat Kerkhofs geniet van haar gezinsvakantie op Ibiza
The show must go on, want de Showbizzwereld staat nooit stil. Wat jouw favoriete BV's de laatste 24 uur hebben uitgespookt, ontdek je hier in onze nieuwsstream.
Lees verder