Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 7 juli 2022

Herenthout: Midweek-kermiswedstrijd voor Elites zonder contract op woensdag 6 juli

Herenthout
Midweek-kermiswedstrijd voor Elites zonder contract op woensdag 6 juli
Op woensdag tijdens de Zomerkermis wordt traditioneel de wielerwedstrijd Midweek-kermiswedstrijd door de Herenthoutse Wieler- en Supportersclub vzw georganiseerd. Daarom zullen op woensdag 6 juli verschillende tijdelijke verkeersmaatregelen gelden. Hou hier dus zeker rekening mee.
Lees verder

Vaccinatiecampagne: update
Wie in aanmerking komt voor een coronavaccinatie, kan hiervoor één keer per maand terecht in Herentals. Het vaccinatiecentrum bevindt zich naast het ziekenhuis. Deze zomer is er een prikdag op vrijdag 15 juli en eentje op vrijdag 26 augustus 2022. Komen in aanmerking voor een prik: 80-plussers voor hun tweede boosterprik, verhuizers voor hun basisvaccinatie, kinderen die recent 5 jaar werden voor hun basisvaccinatie, personen die een eerste prik of booster gemist hebben,...
Lees verder

Sportdienst Herenthout organiseert: Multisportkampen Herenthout
Onze gemeente organiseert in augustus opnieuw twee multisportkampen. Elke dag zal er een waaier aan sport en spel aangeboden worden. Om ouders en kinderen een idee te geven van wat ze mogen verwachten van de geplande sport- en spelactiviteiten: hockey, atletiek, kinderyoga, dansen, balspelen, springkastelen, ropeskipping, judo, badminton, zwemmen … en nog veel meer leuks.
Lees verder

Sport mee met Senior Fit in de zomer
Had je de smaak al te pakken van onze 'Senior Fit' lessen? Of ben jij 55+ en op zoek naar een leuke manier om gezond en fit te blijven? Gemeente Herenthout laat je dan ook in de zomermaanden niet in de steek. We zien je graag op verschillende data in sportcomplex 't Kapelleke voor aerobics of pilates.
Lees verder