Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Mol: Tijdelijke verkeersmaatregelen voor PK wielerwedstrijd dames elite op 31 juli

Tijdelijke verkeersmaatregelen voor PK wielerwedstrijd dames elite op 31 juli

Op zondag 31 juli gelden extra verkeersmaatregelen voor de wielerwedstrijd 'Provinciaal kampioenschap dames elites en U23'. Zo geldt onder andere van 12.30 tot 19 uur een doorgangsverbod in een aantal straten op het parcours. De wedstrijd start om 14 uur ter hoogte van Café 't Smetje, Sluis 180. De dames leggen een afstand af van 90,6 kilometer of 12 ronden van 7,5 kilometer. De organisatoren brengen de bewoners van de betrokken straten tijdig op de hoogte.

Lees verder

Beperkende verkeersmaatregelen tot aan herstelling spooroverweg Schoolstraat

Vanaf woensdag 27 juli gelden er beperkende verkeersmaatregelen voor de spoorwegoverweg ter hoogte van de Schoolstraat/Vinkenstraat in Ezaart. Zo mag vrachtverkeer en alle vervoer +3,5 ton niet langer de spooroverweg gebruiken. Voor auto's geldt een snelheidsbeperking tot 30 kilometer per uur. De beperkingen zijn nodig om een te hoge belasting van de overweg te voorkomen. De maatregelen gelden tot midden oktober wanneer in opdracht van Infrabel structurele herstellingswerken starten.

Lees verder

Publieksraadpleging Bijzondere Nood- en Interventieplannen van Sevesobedrijven

Van 17 oktober tot 16 november 2022 organiseert de Gouverneur van Antwerpen een publieksraadpleging over een aantal nieuwe Bijzondere Nood- en Interventieplannen van Sevesobedrijven. Je kan de ontwerpteksten raadplegen en je opmerkingen formuleren. Concreet gaat het over INEOS Aromatics (Geel).

Lees verder

Mol Feest biedt specifieke faciliteiten voor bezoekers met een beperking

Iedereen is welkom op Mol Feest, ook bezoekers met een beperking. Samen met expertisecentrum Inter levert Mol Feest op donderdag 25 augustus inspanningen om dit festival ook voor hen toegankelijk te maken. Er zijn extra parkeerplaatsen voor personen met een beperking, een rolstoelpodium en toegankelijk sanitair. Vragen over de toegankelijkheid op Mol Feest kan je mailen naar molfeest@inter.vlaanderen.

Lees verder