Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 8 juli 2022

Gemeente Beernem: Gratis initiatie Urban Dance

Gratis initiatie Urban Dance
Wil je gratis een initiatie Urban Dance volgen? Schrijf je dan in voor een van onze initiaties Hip Hop Choreo in sporthal Den Akker.
Lees verder

Verhogen van de verkeersveiligheid wijk Turkije
Tijdens de bewonersvergadering in het najaar van 2021 zaten we met de bewoners van de Burgemeester Claeysstraat, Stationsstraat (deel gemeenteweg), Parkstraat (deel gemeenteweg), Oude Vaartstraat, Kannunnik Davidstraat, Guido Gezellestraat en Stijn Streuvelstraat samen rond de verkeersleefbaarheid in hun straat. We stelden een plan voor dat goed onthaald werd. De bijkomende suggesties van de bewoners werden besproken in de verkeerscommissie.
Lees verder

Jade is 16.000ste inwoner van Beernem
Jade is onze 16.000ste inwoner! We hebben Jade samen met haar ouders, Hanne Gevaert en David Geers, en haar grootouders, Bea, Dirk, Linde en Tom, feestelijk ontvangen op het gemeentehuis. Jade ontving een rompertje van Beernem met daarop de tekst ´de jongste inwoner van Beernem´. We geven dit niet enkel aan Jade. Voortaan ontvangen alle pasgeborenen dit cadeautje. We willen daarmee ons nieuwe logo nog eens extra in de verf zetten en ook onze samenwerking met Huis van het Kind.
Lees verder