Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 20 juli 2022

Gemeente Balen: Antennepunt Huis v/h Kind uitzonderlijk gesloten op 27 juli

Antennepunt Huis v/h Kind uitzonderlijk gesloten op 27 juli
Het Antennepunt van het Huis v/h Kind is uitzonderlijk gesloten op woensdag 27 juli. In augustus ben je weer elke tweede en vierde woensdag van de maand van 14u tot 17u welkom in het lokaal A1 van vrijetijdscentrum De Kruierie.
Lees verder

Kamp Chiro Hulsen vroegtijdig stopgezet door hitte, gemeentebestuur dankt leiding voor adequate optreden
Lees verder

Guido Belcanto op Muziekterras Keiheuvel op 28 juli
Niemand minder dan Guido Belcanto is te gast op het tweede Muziekterras van deze zomer, op donderdag 28 juli in recreatiedomein Keiheuvel. De eigenzinnige koning van het levenslied speelt van 21u tot 22u30. Kinderanimatie vanaf 18u, voorprogramma met Jade Mintjens om 20u30. Gratis toegang.
Lees verder

Zet jij je mee in voor de Balense zwerfkatten?
Om de zwerfkattenproblematiek op een diervriendelijke manier aan te pakken, werkt de gemeente Balen samen met vrijwilligers. Romy Diels is al jaren hét gezicht achter het Balense zwerfkattenproject. Omdat hun werk niet van de poes is, doet ze een oproep om er meer vrijwilligers bij te betrekken.
Lees verder

Comfortabelere schuilhuisjes op perron Balen
De NMBS is overal te lande bezig met de vervanging van de oude schuilhuisjes op de perrons. Ook in Balen kunnen de reizigers sinds kort gebruik maken van vier nieuwe standaardtypes met zitbankje, die een stuk comfortabeler zijn.
Lees verder