Doorgaan naar hoofdcontent

Concert Harry Styles in Kopenhagen afgelast na schietpartij: “Mijn hart is gebroken”

HLN
Concert Harry Styles in Kopenhagen afgelast na schietpartij: "Mijn hart is gebroken"
Na de dodelijke schietpartij in een winkelcentrum in Kopenhagen is een concert van Harry Styles, dat zondag in de buurt van het incident had moeten plaatsvinden, afgelast. De 28-jarige Brit zou optreden in de Royal Arena, op zo'n 650 meter van het winkelcentrum waar zondag volgens de politie meerdere doden vielen. Styles werd bekend als lid van de Britse/Ierse band One Direction en is nu solozanger.
Lees verder

Hulpdiensten adviseerden man (25) even voordien al om niet meer te rijden: Europafeesten eindigen met klap tegen boom
Langs de Meulebeeksesteenweg in Tielt is zondagnacht een zwaar ongeval gebeurd. Een 25-jarige man raakte ernstig gewond toen hij met zijn wagen tegen een boom te pletter sloeg. De brandweer had meer dan een uur nodig om hem te bevrijden.
Lees verder

Aantal pubs in Engeland en Wales bereikt dieptepunt
Het aantal pubs in Engeland en Wales heeft een historisch dieptepunt bereikt. Dat blijkt vandaag uit een analyse van vastgoedconsulent Altus Group. In de eerste helft van dit jaar is het aantal pubs in Wales en Engeland gedaald tot iets minder dan 40.000. Dat zijn er 7.000 minder dan tien jaar geleden. Heel wat van die verdwenen pubs zijn omgebouwd tot woningen of kantoren.
Lees verder

Vrouwen aan de macht in 'Switch', met Fien als leidster: dit zijn de vijf kandidaten van de week
Tweede week van het 'nieuwe' 'Switch', het dagelijkse spelletje op Eén. Dat 'nieuwe' slaat dan vooral op youngster Fien Germijns, die in haar eerste presentatieweek Adriaan Van den Hoof deed vergeten. Deze week pleegt ze samen met liefst drie dames een vrouwenputch. Aan Stijn en Alexander de opdracht om de eer van de mannen hoog te houden. Nog een opvallend detail: twee van de vijf kandidaten vonden hun partner nog voor de achttien waren, eentje toen ze negentien was...
Lees verder

Exit Véronique en Niko in 'Familie'? "Productie is niet bang van personages te laten sterven, niemand is hier dus zeker van zijn job"
De fans van de soap 'Familie' blijven na de spannende seizoensfinale met een heleboel vragen zitten tijdens de zomerstop. "Verdwijnt Niko (Jo Hens) écht?" en "Zal Véronique het ongeluk wel overleven?," zijn de meestgestelde vragen op fanfora. Reporter Jarne Rediers trok naar acteurs Aaron Blommaert (Raven) en Charlotte Sieben (Louise) om te vragen of de kijkers zich ook echt moeten voorbereiden op begrafenissen.
Lees verder

Exit Véronique en Niko in 'Familie'? "Productie is niet bang van personages te laten sterven"
De fans van de soap 'Familie' blijven na de spannende seizoensfinale met een heleboel vragen zitten tijdens de zomerstop. "Verdwijnt Niko (Jo Hens) écht?" en "Zal Véronique het ongeluk wel overleven?," zijn de meestgestelde vragen op fanfora. Reporter Jarne Rediers trok naar acteurs Aaron Blommaert (Raven) en Charlotte Sieben (Louise) om te vragen of de kijkers zich ook echt moeten voorbereiden op begrafenissen.
Lees verder

Huwelijksreis in mineur voor Meunier: peperdure horloge gestolen op Bora Bora
Een onaangename verrassing op huwelijksreis voor Thomas Meunier. Op Bora Bora is het Zwitserse horloge van de Rode Duivel uit zijn hotelkamer gestolen. Volgens lokale media is het uurwerk liefst 50.000 euro waard.
Lees verder

Amber Heard officieel in hoger beroep in zaak tegen Johnny Depp
De advocaten van Amber Heard (36) hebben afgelopen vrijdag officieel hoger beroep aangetekend in de smaadzaak van haar ex-man Johnny Depp (59). Ze stellen in een 43 pagina's tellend rechtbankdocument dat er onvoldoende bewijs was voor de uitspraak in het voordeel van Depp.
Lees verder

WEERBERICHT. Zonnige start met in de loop van de dag meer wolkenvelden, later deze week wisselvallig met kans op buien
Het is vandaag aanvankelijk zonnig, maar in de loop van de dag ontstaan er meer wolkenvelden. De kans op een lokale bui is klein. Aan de kust wordt het in de namiddag opnieuw overwegend zonnig. De maxima variëren van 19 graden in de Hoge Venen tot lokaal 23 of 24 graden in het centrum en in Belgisch Lotharingen, zo meldt het KMI.
Lees verder

Het wordt een zomer vol wespen: vanaf augustus worden de 'geagiteerde baasjes' zelfs (nog) agressiever
Door het warme voorjaar zullen we deze zomer allicht extra veel wespen zien. Slecht nieuws voor mensen met een wespenfobie, goed nieuws voor de natuur? "We vergeten dat wespen nuttig zijn: één nest ruimt wekelijks een half miljoen vliegen op."
Lees verder

Onze analist Tom Boonen ziet geen graten in de spurtmanoeuvres van Sagan en Van Aert: "Groot verschil tussen wringen en kwakken"
"Volkomen onterecht het gebaar van Sagan richting Van Aert", aldus onze analist Tom Boonen. "Hij hoefde toch niet braafjes in het midden van de weg te blijven rijden? Een sprint is een sprint, hé. Eraan deelnemen houdt sowieso altijd gevaar in." Daarnaast kijkt Boonen met fierheid terug op de Tourstart van de Belgen. "We dicteren mee de wet. Trots om Belg te zijn."
Lees verder

Dimitri Van den Bergh struikelt in achtste finale van European Darts Matchplay, Luke Humphries wint
De achtste finale was gisteravond het eindstation voor Dimitri Van den Bergh op de European Darts Matchplay. In het Duitse Trier moest de Antwerpenaar met 6-3 het onderspit delven tegen de Australiër Damon Heta (PDC-19).
Lees verder

Overstromingen Sydney: meer dan 30.000 mensen moeten hun huis verlaten
Meer dan 30.000 inwoners van de Australische grootstad Sydney hebben wegens de overstromingen het bevel of het advies gekregen om hun woning te verlaten. Dat melden lokale media.
Lees verder

VOETBALLERS OP VAKANTIE. Kevin De Bruyne feest met Virgil van Dijk - toptalent Bounida imponeert: "Ik denk dat Johan Cruijff trots zou zijn"
De voetballers genieten momenteel van een deugddoende vakantie. Kevin De Bruyne is na een ommetje in Colombia en Californië nu neergestreken op Ibiza. Ook Thibaut Courtois en Romelu Lukaku zijn momenteel nog aan het rusten. Een overzicht in beeld.
Lees verder

Krijgen we een zonnige zomervakantie? Meteoroloog voorspelt "een mooie Belgische zomer"
Populaire vakantielanden als Frankrijk, Italië en Spanje kreunen onder de hitte, maar welk weer kunnen de thuisblijvers deze zomer verwachten? De Waalse meteoroloog Philippe Mievis voorspelt een "mooie Belgische zomer". "Dat is geen rotzomer, maar een zomer zoals we die in onze breedtegraad kennen. Zonder buitensporige hitte, met tamelijk wisselende omstandigheden", voorspelt hij bij 'Sudinfo'.
Lees verder

Slangen op maandag. Nederland, België en Duitsland vormen het Europese erepodium wat stikstofuitstoot betreft
"Plattelanders, het is tijd voor grote acties!" Het boerenprotest in Vlaanderen is voorlopig klein bier in vergelijking met Nederland. Daar wordt het protest steeds grimmiger. Vandaag willen organisaties zoals 'Boeren in Opstand' er Schiphol en andere luchthavens blokkeren. Geen beter pestmateriaal voor actievoerders dan de reiziger. Ook de haven van Rotterdam en voedingsdistributiecentra staan op het lijstje. Dat wordt een warme Nederlandse zomer, want de onzekerheid onder landbouwers is er zowaar groter dan hier.
Lees verder

Onze topclubs vertrekken op stage: wie gaat er mee? Naar waar trekken ze? En wat is het plan?
Onze topclubs trekken deze week allemaal op stage naar het buitenland. Club Brugge, Anderlecht, Antwerp, AA Gent en Racing Genk zoeken allemaal 'exotische' oorden op. We maken van elke topclub de balans op.
Lees verder

'The Umbrella Academy'-acteur Elliot Page krijgt nieuwe paspoortfoto
Een nieuwe mijlpaal voor Elliot Page (35). 'The Umbrella Academy'-acteur heeft op Instagram laten weten dat hij een nieuwe foto op z'n paspoort heeft staan. "Nooit gedacht dat ik ooit dol zou zijn op een paspoortfoto", klinkt het bij Page die eind 2020 met de wereld deelde dat hij transgender is.
Lees verder

IN BEELD. Nederlandse volkszanger Guus Meeuwis getrouwd
Het was een nacht die je normaal alleen in films ziet. De Nederlandse zanger Guus Meeuwis (50) en zijn verloofde Manon Meijers (44) zijn zaterdag in het huwelijksbootje gestapt. Dat leverde enkele mooie beelden op.
Lees verder

LIVE. Burnley-transfer van Muleka (Standard) op losse schroeven
Het belooft nog een hete transferzomer te worden. Dat de lat hoog ligt bij Antwerp, is duidelijk. Of Club Brugge Charles De Ketelaere en/of Noa Lang kan houden, wordt dat steeds minder. En welke internationale sterren, naast onder meer Romelu Lukaku, Erling Haaland en Sadio Mané, verhuizen deze zomer naar een ander team? Via deze pagina transfernieuws zit u op de eerste rij voor alle geruchten en done deals op de transfermarkt!
Lees verder