Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 23 juni 2022

Stad Tongeren: Sandra wint 250 euro met ambi.pas

Sandra wint 250 euro met ambi.pas
Mevrouw Sandra Lowet uit Tongeren wint 250 euro met de ambi.pas. Zij wint 2.500 punten of 250 euro dankzij haar aankoop bij brasserie De Boulevaer, Albertwal te Tongeren.
Lees verder

Vlieg verstopt schatten
Vlieg verstopt deze zomer maar liefst drie schatten in Tongeren. Tussen 1 juli en 31 augustus beleven jonge kinderen en hun familie zinnenprikkelende schattenjachten in Tongeren. Dit jaar is het thema 'Ruik jij wat ik ruik?' Plezier verzekerd
Lees verder

Verbouwing bib start vanaf 11 juli
Zoals u allicht weet, sluit onze bib even voor uitgebreide renovatiewerken. We willen er een gezellige huiskamersfeer in creƫren. Maar tijdens de sluiting laten we u niet in de steek!
Lees verder

Zwemmen in openluchtzwembad Plinius
Vanaf vrijdag 24 juni kan er opnieuw gezwommen worden in het openluchtzwembad Plinius. U kan er heerlijk ontspannen met familie en/of vrienden op de ligweide met uitzicht op de eerste stad.
Lees verder

Leer uw buren kennen met Hoplr
Bent u al aangesloten bij het digitaal platform Hoplr? Het is een platform, een beetje zoals facebook, maar dan voor uw eigen buurt.
Lees verder

Werken Koninksemsteenweg
Van 4 t.e.m. 8 juli worden er werken uitgevoerd op Koninksemsteenweg in opdracht van Proximus. Er worden nieuwe leidingen gelegd om het netwerk te optimaliseren.
Lees verder