Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 8 juni 2022

Gemeente Zottegem: Dag van de Zorg: opendeur Welzijnscampus Egmont

Dag van de Zorg: opendeur Welzijnscampus Egmont
Op zondag 15 mei wordt overal in Vlaanderen de Dag van de Zorg 2022 gevierd. In Zottegem gooien het woonzorgcentrum (WZC), dagverzorgingscentrum (DVC) en lokaal dienstencentrum (LDC) Egmont hun deuren open. Samen zorgen ze voor een mooi en interessant programma. Vanaf 13.00 uur is jong en oud welkom voor tal van gratis activiteiten en een blik achter de schermen.
Lees verder

Gemeenteraad en Raad van Maatschappelijk Welzijn van 16 mei 2022
De gemeenteraad en raad van maatschappelijk welzijn van 16 mei om 20 uur vinden plaats in de Ridderzaal van het Kasteel van Egmont. De zittingen zijn openbaar en voor iedereen toegankelijk. Je kan ook de live audio-stream volgen op Zottegem.be/youtube.
Lees verder

Bibliotheek sluit tijdelijk wegens verhuis
Tijdens de renovatiewerken aan het Egmontkasteel verhuist de bibliotheek tijdelijk naar Buke 44 (het voormalige Lidl-gebouw). De bibliotheek in het Egmontkasteel is gesloten vanaf 15 juni, om dan op 4 juli de deuren te openen op Buke 44. De werken aan het kasteel zullen ongeveer twee jaar in beslag nemen.
Lees verder

Nieuwe uitbater gezocht voor cultuurcafé De Foyer
We zijn op zoek naar een nieuwe uitbater voor het cultuurcafé 'De Foyer' dat verbonden is aan CC Zoetegem. Interesse? Kandidaten kunnen tot uiterlijk dinsdag 28 juni een concreet concessievoorstel indienen.
Lees verder