Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 22 juni 2022

Gemeente Sint-Katelijne-Waver: Bekendmaking politieverordening in Maanhoeveweg op 27 juni 2022 n.a.v. de sportdag van...

Bekendmaking politieverordening in Maanhoeveweg op 27 juni 2022 n.a.v. de sportdag van GBS Dijkstein
Het besluit van het schepencollege genomen in zitting van 13 juni 2022 betreffende de regeling van het verkeer in Dennestraat - Hazelaarstraat op 3 september 2022 n.a.v. een buurtfeest wordt ter kennis gebracht van de bevolking via publicatie op de website, vanaf 16 juni 2022.
Lees verder

Skwibus gaat op Zomertour langs speelterreintjes
Tijdens de zomervakantie trekt Skwibus langs vier speelterreintjes in onze gemeente. Hij komt er telkens een uurtje spelen. Speel je mee? Ontdek hier de verschillende locaties. Voor hij op tour vertrekt, valt er nog iets te vieren: Skwibus wordt 1 jaar en nodigt je uit op zijn verjaardagsfeestje.
Lees verder

Zomerschool zoekt nog enkele lesgevers
In augustus organiseren we voor de tweede keer een zomerschool. We zoeken nog enkele extra krachten om het lesaanbod in de voormiddag in te vullen. Een lerarendiploma is niet vereist, een speelse manier van werken wel. Zin om lesgever te worden? Lees snel verder. Een correcte verloning is voorzien.
Lees verder

Verkeershinder aan Stationsstraat 197
Van maandag 20 juni tot en met vrijdag 2 juli worden er dakwerken uitgevoerd aan een woning langs de Stationsstraat ter hoogte van nummer 197. De aannemer moet een deel van de rijbaan innemen. Hierdoor moet het verkeer er tijdelijk over één rijvak.
Lees verder

Herbekijk de kernraad van Pasbrug-Nieuwendijk
Op donderdag 16 juni de kernraad van Pasbrug-Nieuwendijk gemist? Dan kan je hem herbekijken via ons YouTube-kanaal. Klik gewoon even door.
Lees verder