Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Sint-Gillis-Waas: Verkeersmaatregelen wielerwedstrijd TTC Ronde Sint-Pauwels (Grauwe Steen)

Gemeente Sint-Gillis-Waas
Verkeersmaatregelen wielerwedstrijd TTC Ronde Sint-Pauwels (Grauwe Steen)
Zaterdag 21 mei vindt de wielerwedstrijd TTC Ronde Sint-Pauwels plaats.
Lees verder

Handelaars en verenigingen gezocht voor Zomermarkt 2022
Op zaterdag 6 augustus is het feest in het centrum van Sint-Gillis-Waas. Dan vindt de Zomermarkt (de vroegere Spektakelfeestmarkt) plaats. We zoeken nog handelaars en verenigingen die een standplaats willen.
Lees verder

Verkeersmaatregelen wielerwedstrijd Antwerp Port Epic
Op zondag 22 mei vindt de wielerwedstrijd 'Antwerp Port Epic' plaats.
Lees verder

Contactcenter vaccinatiecentrum Lokeren gesloten op 26 en 27 mei
Ons vaccinatiecentrum in 't Paviljoen sloot op 30 maart 2022 de deuren. Sindsdien kunnen mensen, die nog gevaccineerd willen worden, terecht in het vaccinatiecentrum van Lokeren. Opgelet: op 26 en 27 mei is het contactcenter gesloten.
Lees verder

Vergeet je belastingaangifte niet!
De uiterste indiendatum (zonder boekhouder) voor je aangifte, aanslagjaar 2021, is 30 juni op papier en 15 juli via Tax-on-web. Je kan je aangifte zelf indienen of sinds dit jaar terug beroep doen op medewerkers van de FOD FinanciĆ«n.
Lees verder

Herinrichting Hogenakkerstraat
De Hogenakkerstraat kampt met een slecht wegdek. Daarom besliste de gemeenteraad eind april om een studiebureau aan te stellen om het deel vanaf het rondpunt aan de Klingedijkstraat tot aan de Koningshoeveweg te vernieuwen.
Lees verder

Bibliotheek vanaf 2024 deel van Wase regiobib
Het college van burgemeester en schepenen keurde de intentieverklaring voor een Wase regiobib goed. Dat betekent dat onze bibliotheek vanaf 1 januari 2024 deel uitmaakt van de Wase regiobib.
Lees verder

Gezocht: modellen
Figureer voor de cover van ons infoblad, op Facebook, op een affiche of flyer, in een filmpje of op onze website. We werken graag met echte mensen. Iedereen mag en kan zich kandidaat stellen. Interesse? Vul dan ons formulier in.
Lees verder

Nieuwe herbruikbare bekers van MIWA
Sinds 2016 leent MIWA herbruikbare bekers uit aan organisatoren. Zo stimuleert de afvalintercommunale hen te kiezen voor een afvalarm evenement. Onlangs verving MIWA de bekers door 25.000 nieuwe exemplaren.
Lees verder

Burgerbevraging 'milieu en mobiliteit'
Wat is de samenhang tussen milieu en de manier waarop we onze mobiliteit organiseren? Dat is de vraag die de Vervoerregio Waasland zich stelt. De vervoerregio lanceert daarom een grootschalige bevraging.
Lees verder

Wees niet gek. Doe de tekencheck!
Heb je genoten van een dagje in het groen (tuin, bos, park…)? Dat is fijn. Genieten van de natuur is goed voor de gezondheid. Maar wees niet gek en doe dezelfde dag nog de tekencheck! Van een tekenbeet kan je ziek worden.
Lees verder