Doorgaan naar hoofdcontent

De nasleep van Britneys trouw: zangeres ontslaat bodyguards en haalt uit naar haar broer

HLN
De nasleep van Britneys trouw: zangeres ontslaat bodyguards en haalt uit naar haar broer
Afgelopen donderdag gaven Britney Spears (40) en haar geliefde Sam Asghari (28) elkaar het jawoord, in aanwezigheid van grote sterren als Selena Gomez, Madonna en Paris Hilton. Opvallend, want de meeste familieleden van Spears waren niet welkom op het sprookjeshuwelijk. Ook haar broer Bryan niet, blijkt uit een bericht op sociale media. Volgens TMZ heeft Spears trouwens ook haar team van bodyguards ontslagen, nadat ex Jason Alexander haar huwelijk wist binnen te dringen.
Lees verder

Acteur Jan V.H. staat terecht voor kindermisbruik, parket vordert 4 jaar cel met uitstel gekoppeld aan probatievoorwaarden
De 52-jarige Vlaamse acteur Jan V.H., die in verschillende kinderprogramma's speelde, moet zich vandaag in de Antwerpse rechtbank verantwoorden voor verkrachting van minderjarigen, aanranding, bezit en verspreiding van kinderpornografie. De bal ging vorige zomer aan het rollen na een undercoverreportage van Sven van der Meulen in samenwerking met Het Laatste Nieuws en HLN.be.
Lees verder

Dit wist je nog niet over zonnen (en dat kan je zuur opbreken). "Ook in de auto moet je smeren"
Dat je goed moet smeren op een zonnige dag, dat weet je. Maar tegelijk schrik je gegarandeerd van wat je nog niét weet over de zon. Een arts, dermatoloog en experte in zonnecrème pakken al onze riskante 'blinde vlekken' aan: van hoe parfum dragen op een zomerdag je huid schaadt tot waarom je naast smeren ook best je huidbarrière versterkt. Onze beautyredactrice Sophie tipt degelijke producten die bescherming bieden: van dagcrème met zonnefactor tot zonneolie voor het haar.
Lees verder

Voetballers op vakantie: Courtois zet met verloofde bloemetjes buiten op Mykonos, Cristiano Ronaldo geniet van tijd met Georgina en de kinderen
Nu de interlands er zo goed als allemaal op zitten, kunnen de heren voetballers na een lang seizoen eindelijk op vakantie. Mykonos, Miami, Ibiza... Of een triatlon in het Duitse Bocholt: voor ieder wat wils, maar toch vooral voor de zonnekloppers. Een overzicht.
Lees verder

INTERVIEW. 'Jodelmeisje' Laura Omloop (23) maakt comeback: "Gestopt met zingen om alles mentaal op een rijtje te krijgen"
In 2009 stond ze als 9-jarige op het grote podium van Eurosong for Kids in Oekraïne. Dertien jaar later is Laura Omloop (23) uit Boechout volwassen en klaar voor een comeback. Binnenkort komt na een jarenlange radiostilte opnieuw een single uit. "De puzzelstukjes vallen in elkaar", zegt ze. Samen met manager Jan Vankeerberghen uit Halle blikt ze terug op een moeilijke periode maar kijkt ze ook graag vooruit.
Lees verder

Oplichter teistert Vlaamse muziekbusiness: "Toen ik m'n geld vroeg, bleek het ineens een benefiet te zijn"
Al jaren probeert Rudy De Heel (48) naam te maken in de Vlaamse showbizz. Dat is hem ook gelukt, maar dan wel als de man die events annuleert, artiesten niet betaalt en het geld van verkochte tickets in een bodemloze put doet verdwijnen. Als een oplichter, kortom. Enkele bekende slachtoffers geven tekst en uitleg in 'Dag Allemaal' en ook De Heel zelf vertelt wat er aan de hand is. "Mensen zoals hij maken de showbizz kapot."
Lees verder

Dé fitnesshype van het moment: daarom zweren sporters massaal bij een massage gun
Massage guns zijn een grote hype op sociale media. Zowel recreatieve als professionele sporters bewerken hun spieren voor én na het sporten met dit compacte massagetoestel. Ook bij stress en slaapproblemen zou een massage gun wonderen doen. Hoe het werkt? HLN Shop zocht het uit.
Lees verder

Makelaar schat woning van Luc en Fanny in op 325.000 euro: "Dit lichtrijke appartement met 3 slaapkamers zal een breed publiek aanspreken"
Hoeveel is jouw woning waard? Onze woonexpert Björn Cocquyt neemt de proef op de som. Deze week bezoekt hij samen met Chiara De Pooter van Immo De Laet een appartement in Zandhoven. "De drie slaapkamers zijn dé grote troef", vindt ze. "Zeker nu thuiswerken een blijver is, neemt het belang daarvan toe. Ook de enorme lichtinval zal goed in de smaak vallen bij potentiële kopers."
Lees verder

De Red Panthers in laatste rechte lijn richting WK hockey: bondscoach Raoul Ehren maakt selectie bekend
Deze middag maakte bondscoach Raoul Ehren in het Centre of Excellence in Antwerpen zijn selectie bekend voor het WK, dat op 1 juli start in Spanje en Nederland. Grote verrassingen zijn er niet in de WK-kern van de Nederlander. Als keepers kregen Aisling D'Hooghe en Elena Sotgiu de voorkeur op Elodie Picard. Veldspeelsters Tiphaine Duquesne en Abigail Raye werden aangeduid als reserven.
Lees verder

LIVE RONDE VAN ZWITSERLAND. Jimmy Janssens enige Belg in vroege vlucht van drie
In de Ronde van Zwitserland krijgen de renners vandaag de etappe met het minste aantal hoogtemeters voorgeschoteld, maar dat hoeft niet noodzakelijk te betekenen dat we opnieuw een sprint krijgen. In de finale ligt namelijk een lastige beklimming van bijna vier kilometer. Overleven de sprinters of testen de klassementsmannen de benen? Op deze pagina volgt u de vierde etappe vanaf 12u47 op de voet.
Lees verder

Zo keek u naar de spectaculaire superaardbeimaan
Een heldere hemel heeft geleid tot prachtige beelden van de superaardbeimaan. Wij vroegen jullie om beelden door te sturen van de roze supermaan en dat leverde deze mooie beelden op.
Lees verder

De hele wereld komt samen in verbluffende Gentse penthouse
We zullen misschien nooit het geld hebben om er zelf te wonen, maar kijken naar en dromen van een geweldig huis doen we allemaal graag. Daarom tonen we elke woensdag een waanzinnige woning. Deze week is dat een penthouse in Gent.
Lees verder

Football Talk. Nicky Hayen nieuwe coach Club NXT - Antwerp tegen Finse of Kosovaarse ploeg in tweede voorronde Conference League
Inter Turku uit Finland of FC Drita uit Kosovo: één van die twee wordt Antwerps eerste tegenstander op weg naar de poulefase van de Conference League. Antwerp begint op 21 juli thuis aan zijn Europese seizoen.
Lees verder

WHO wil nieuwe "niet-stigmatiserende" naam voor apenpokkenvirus
De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) wil een nieuwe naam voor het apenpokkenvirus. Volgens wetenschappers is een er nood aan een "niet-discriminerende en niet-stigmatiserende" benaming voor het virus. Zo wordt er voortdurend verwezen naar het virus als "Afrikaans", maar dat is volgens de WHO niet correct en discriminerend.
Lees verder

Veel gedoe bij Canada, Marokkaanse bondscoach op de wip en scoringsprobleem bij Kroatië: niet alleen Rode Duivels hebben zorgen in aanloop naar WK
Niets dan zorgen (maar wel één lichtpunt) bij Canada, de Marokkaanse bondscoach op de wip en geen scorend vermogen (maar wel "het beste middenveld ter wereld") bij Kroatië. En wat met onze mogelijke tegenstanders in de achtste finales, Spanje en Duitsland? Eén ding is zeker: niet alleen onze Rode Duivels hebben zorgen in de aanloop van het WK. Een stand van zaken, vijf maanden voor Qatar.
Lees verder

Duitse metaalarbeiders krijgen 6,5 procent meer loon
Meer dan 68.000 arbeiders uit de staalindustrie in het westen van Duitsland, zullen hun loon vanaf 1 augustus met 6,5 procent zien stijgen, zo zijn werkgevers en metaalvakbond IG Metall overeengekomen. De onderhandelingen verliepen erg moeizaam, er werd zelfs gestaakt om druk te zetten op de bedrijven.
Lees verder

Astronomen ontdekken snelgroeiend zwart gat dat elke seconde het equivalent van onze aarde opslokt
Astronomen hebben het snelst groeiende zwart gat van de laatste negen miljard jaar ontdekt, zo heeft de Australian National University (ANU) bekendgemaakt. Geen wonder dat het zo snel groeit, het zou elke seconde het equivalent van maar liefst een hele aardbol opslokken.
Lees verder

Al wat je moet weten over de nog geldende coronamaatregelen
Nu de coronacijfers weer licht stijgen, worden we eraan herinnerd dat we misschien nog wel enkele maatregelen dienen na te leven. Maar welke maatregelen zijn vandaag nog van kracht? Op het vlak van onderwijs, sport, werken en reizen moet je toch een en ander in acht nemen. Acht vragen, acht antwoorden.
Lees verder

Ondanks hart onder de riem van toernooi-DJ geen stunt voor David Goffin in ATP-toernooi Halle
David Goffin (ATP 39) heeft niet kunnen stunten op het ATP-grastoernooi in het Duitse Halle (2.134.520 euro). Hij verloor in de eerste ronde in twee sets van de Rus Daniil Medvedev, het eerste reekshoofd en nummer 1 van de wereld. Na een uur en zes minuten stond de 6-3, 6-2 eindstand op het bord.
Lees verder

LIVE RONDE VAN ZWITSERLAND. Jimmy Janssens enige Belg in vroege vlucht van drie, Bahrain en INEOS controleren
In de Ronde van Zwitserland krijgen de renners vandaag de etappe met het minste aantal hoogtemeters voorgeschoteld, maar dat hoeft niet noodzakelijk te betekenen dat we opnieuw een sprint krijgen. In de finale ligt namelijk een lastige beklimming van bijna vier kilometer. Overleven de sprinters of testen de klassementsmannen de benen? Op deze pagina volgt u de vierde etappe vanaf 12u47 op de voet.
Lees verder