Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 19 mei 2022

Stad Tongeren: Diane wint 250 euro met ambi.pas

Diane wint 250 euro met ambi.pas
Mevrouw Diane Vanderveken uit Tongeren wint 250 euro met de ambi.pas. Zij wint 2.500 punten of 250 euro dankzij haar aankoop bij Marco's Véloshop, Maastrichterstraat te Tongeren.
Lees verder

AGB verkoopt percelen weiland
Het Autonoom Gemeentebedrijf verkoopt 2 percelen weiland en een perceel woeste grond. De verkoop verloopt via notaris Pragt.
Lees verder

Geboorteloket in AZ Vesalius Tongeren
Vanaf nu kun je in Tongeren de geboorte van je kindje ook aangeven via het geboorteloket in het ziekenhuis AZ Vesalius.
Lees verder

Het kan in één vingerklik gedaan zijn: orgaandonatiekeuze vanaf nu eenvoudiger
Het kan in één vingerklik gedaan zijn! Dit geldt niet alleen voor je leven, maar ook voor je registratie om al dan niet orgaandonor te zijn. Je bent helemaal vrij om te kiezen en vandaag heb je de mogelijkheid om je wensen uit te drukken in één klik via de website: www.klikvoororgaandonatie.be.
Lees verder

Tussen 14 juni en 10 september kunt u huisvuilzakken naar het recyclagepark brengen
Heeft u een volle huisvuilzak die u niet meer kunt buitenzetten omdat u op vakantie vertrekt? Of heeft u beperkte stockageruimte waardoor het vervelend is om tijdens extreme warmte een volle huisvuilzak in huis te hebben? Dan kunt u tijdens de zomermaanden deze zakken naar het recyclagepark brengen.
Lees verder

Sluitingsdagen OCMW- en stadsdiensten
Alle OCMW- en stadsdiensten zijn gesloten op donderdag 26 mei (Hemelvaart) en vrijdag 27 mei (brugdag). Het Gallo-Romeins Museum, Teseum en Toerisme Tongeren zijn wel open.
Lees verder