Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 19 mei 2022

Retie: Verenigingenplatform: maandag 30 mei

Verenigingenplatform: maandag 30 mei
Geef je vereniging een boost en kom naar het Retiese verenigingenplatform op maandag 30 mei! Vanuit de gemeente Retie geven we jou en je vereniging graag een duwtje in de rug. Naast nuttige beleidsinformatie en gemeentelijke weetjes, bieden we je een keuzeworkshop aan.
Lees verder

Schakel Retie zoekt vrijwillige chauffeurs voor vrijdagnamiddag
Chauffeur gezocht! Schakel Retie is een leuke groep vrijwilligers met een groot hart. Op regelmatige basis organiseren wij activiteiten voor mensen die het moeilijk hebben. We zoeken enkele chauffeurs om vrijdagnamiddag het traject Retie-Mol-Retie te rijden voor het ophalen van voedingsproducten.
Lees verder

Extra oproep: jobstudent voor de Groendienst van 4 t.e.m. 29 juli '22
Wil jij graag als jobstudent aan de slag bij onze Groendienst? We zijn nog op zoek naar 1 bijkomende arbeider voor de periode van 4 tot en met 29 juli 2022.
Lees verder

Probleem met je energiecontract?
De laatste maanden krijgt de FOD Economie meer en meer klachten over oneerlijke handelspraktijken bij energiecontracten. Veel burgers stellen zich daarover vragen of kennen hun rechten niet. Om de consumenten wegwijs te maken, lijst de FOD Economie de belangrijkste vragen en antwoorden op.
Lees verder