Doorgaan naar hoofdcontent

Mag je nog seks hebben in een rusthuis? "Pornhub is geblokkeerd en erecties worden onderdrukt”

HLN
Mag je nog seks hebben in een rusthuis? "Pornhub is geblokkeerd en erecties worden onderdrukt"
"Er staat een nieuwe, mondigere generatie ouderen voor de deur van rusthuizen. Zij zullen het niet pikken dat ze niet naar Pornhub kunnen surfen." Seksueel actieve seniors blijven in het rusthuis op hun honger zitten. Meer zelfs: in woonzorgcentra is seks een gigantisch taboe en worden die noden soms met mensonwaardige praktijken onderdrukt, vertelt expert en hulpverlener Steven De Weirdt. "Ze zien de verlangens van die senioren als een probleem. Er is een dringende shift nodig."
Lees verder

DE ZOMER VAN DE VRIJE TRANSFER. Hoeveel miljoenen kan Kylian Mbappé verdienen bij Real, of wordt hij verleid door ultiem voorstel van PSG?
Binnen zijn kamp houden ze de uiteindelijke beslissing nog even geheim. Maar terwijl Kylian Mbappé (23) zijn hand op het hart legt, onder het clublogo van PSG, wijst alles in de richting van Real Madrid. Situatieschets van de meest besproken transfer van de zomer. Hoeveel kan hij verdienen in Madrid en Parijs? Waar twijfelt hij nog over? En welke garanties heeft zijn entourage geëist?
Lees verder

Van Dylan Teuns op zijn tractor tot wegwaaiende reclameborden: ook zij stonden na bizarre ongelukjes aan de kant
Had iemand het op voorhand gezegd, we hadden het weggelachen wegens te onrealistisch. En toch verlaat Biniam Girmay de Ronde van Italië nadat hij de kurk van de fles prosecco tegen zijn oog liet schieten bij de podiumceremonie na zijn overwinning. Een nieuw verhaal in het lijstje van klungelige blessures. Een korte bloemlezing.
Lees verder

Advocaat Kris Vincke: "Alexander Dean is een kat. Hij speelt eerst met een muis tot hij het beu is. Pas dan bijt de kat de muis dood. Dát is wat er daar is gebeurd"
De advocaat van de mama van Maïlys trok in zijn pleidooi voluit de emotionele kaart. Kris Vincke vertelde over zijn eerste ontmoeting met jasmijn Cappon (51), die haar dochter en beide ouders verloor door Alexander Dean (29). Zij had de raadsman gebeld voor een verkennend gesprek bij haar thuis in Moere.
Lees verder

Saoedisch staatsfonds koopt zich in bij gamebedrijf Nintendo
Het investeringsfonds van het olierijke Saoedi-Arabië heeft zijn belangen in de wereld van de videogames verder uitgebreid. Het staatsfonds PIF, dat met een omvang van 500 miljard dollar (zo'n 476 miljard euro) tot de grootste ter wereld behoort, meldde een belang van 5 procent in de Japanse maker van videogames en spelcomputers Nintendo.
Lees verder

Roberto Martínez kiest met Amadou Onana en Loïs Openda voor twee nieuwe namen in ruime selectie
Bondscoach Roberto Martínez heeft in de fonkelnieuwe gebouwen van de Koninklijke Belgische Voetbalbond in Tubeke zijn selectie bekend voor de groepsfase van de Nations League, die begin komende maand van start gaat. Loïs Openda en Amadou Onana zijn de opvallende nieuwe namen, Divock Origi en Christian Benteke vallen uit de boot.
Lees verder

LIVE. Martínez selecteert Onana en Openda twee nieuwe namen
Bondscoach Roberto Martínez maakt om in de fonkelnieuwe gebouwen van de Koninklijke Belgische Voetbalbond in Tubeke zijn selectie bekend voor de groepsfase van de Nations League, die begin komende maand van start gaat. Wie is er bij en wie niet? De volledige bekendmaking volgt u LIVE op deze pagina!
Lees verder

Nederlandse premier Mark Rutte wiste sms'jes en koos zelf welke bewaard bleven
De Nederlandse minister-president Mark Rutte (VVD) wiste jarenlang stelselmatig sms'jes van zijn oude telefoon om naar eigen zeggen opslagruimte te besparen. Berichten waarvan hij zelf vond dat ze "relevant waren voor de bestuurlijke besluitvorming", stuurde hij door naar zijn ambtenaren. Dit is niet volgens de wet, want berichten van regeringsleiders gelden als openbare bestuursdocumenten die opgevraagd kunnen worden.
Lees verder

Zwarte doos en slimme snelheidsbegrenzer: dit wordt allemaal verplicht in nieuwe auto's
Nieuwe auto's moeten nog veiliger worden. Op 6 juli treedt een EU-verordening in werking die tal van assistentiesystemen verplicht stelt voor nieuwe personenautomodellen. Sommige zijn bekend en hebben hun nut al bewezen, andere zijn ietwat controversieel. Zo zal elke nieuwe wagen moeten uitgerust zijn met een zwarte doos en een slimme snelheidsbegrenzer.
Lees verder

"Meer dan 70 procent van Elon Musks volgers op Twitter is spam- of nepaccount"
De rijkste man ter wereld, Elon Musk, wil Twitter kopen, maar hij trekt de cijfers in twijfel over fake accounts op de microblogsite. Dat aandeel zou volgens Twitter zelf onder de 5 procent liggen, maar dat gelooft de miljardair niet. Zelf heeft Musk op Twitter bijna 94 miljoen volgers. Twee onderzoeksgroepen berekenden dat daarvan ruim 70 procent een spam- of nepaccount heeft.
Lees verder

Parlementslid uit partij Boris Johnson op borg vrij na aanklachten van verkrachting
Een Brits parlementslid van de Conservatieve partij dat maandag gearresteerd werd op verdenking van aanranding en verkrachting, is op borg vrijgelaten. Dat heeft de politie woensdag meegedeeld.
Lees verder

Kapotte Oasis-gitaar geveild voor 385.000 euro
Een kapotgeslagen gitaar van de Engelse band Oasis is in Parijs geveild voor 385.000 euro. Het gaat om een rode Gibson van gitarist Noel Gallagher die hij in een ruzie met broer Liam beschadigde.
Lees verder

Oasis-gitaar die Noel kapot sloeg op de avond van hun split, is geveild voor 385.000 euro
Een kapotgeslagen gitaar van de Engelse band Oasis is in Parijs geveild voor 385.000 euro. Het gaat om een rode Gibson van gitarist Noel Gallagher die hij in een ruzie met broer Liam beschadigde.
Lees verder

Fabrizio Tzinaridis verklapt bij Qmusic hoeveel bedpartners hij al had
Hoeveel bedpartners heeft 'Bachelor' Fabrizio Tzinaridis in totaal gehad? Dat vroegen de luisteraars van Qmusic zich woensdagochtend af. Voor hun rubriek 'Het recordboek' zijn Q-dj's Maarten en Dorothee op zoek naar hoeveel bedpartners mensen in totaal al hebben gehad. "Ik denk dat de mensen spectaculairdere cijfers verwachten", vertelt Fabrizio bij Qmusic.
Lees verder

"Ik ben gestopt met tellen": Fabrizio Tzinaridis verklapt bij Qmusic hoeveel bedpartners hij al had
Hoeveel bedpartners heeft 'Bachelor' Fabrizio Tzinaridis in totaal gehad? Dat vroegen de luisteraars van Qmusic zich woensdagochtend af. Voor hun rubriek 'Het recordboek' zijn Q-dj's Maarten en Dorothee op zoek naar hoeveel bedpartners mensen in totaal al hebben gehad. "Ik denk dat de mensen spectaculairdere cijfers verwachten", vertelt Fabrizio bij Qmusic.
Lees verder

Last van 'chub rub' bij dit rokjesweer? Zo voorkom je die pijnlijke schuurwonden tussen je dijen
Elke zomer opnieuw is het een veelvoorkomend probleem bij wie jurkjes of rokjes draagt: 'chub rub', of schaafwonden aan de binnenkant van je dijen. Dermatoloog Thomas Maselis verklaart het pijnlijke fenomeen, en we lijsten de nieuwste en populairste middeltjes en trucjes op de markt op om je te verlossen van die brandende billen. "Als ik de ingrediënten zie, zal dit product zeker werken."
Lees verder

Antwerp strikt met Nederlander Andries Ulderink nieuwe assistent-coach, al komt er wellicht nog een staartje
Antwerp ligt in poleposition om Mark van Bommel binnen te halen als trainer, in afwachting daarvan strikte de Great Old al een nieuwe assistent. Andries Ulderink (52), net opgestapt bij Twente na een "verschil in visie" met coach Ron Jans, wordt de nieuwe T2. Ulderink is een oude bekende van technisch directeur Marc Overmars bij Go Ahead Eagles en (Jong) Ajax.
Lees verder

Conner Rousseau toont sneakers waarmee hij naar koning trok in nieuwe VTM GO-reeks 'Sneak Peek'
Hij was vooral bekend als dj, maar nu heeft Hakim Chatar ook z'n eigen programma op VTM GO: 'Sneak Peek'. Hij duikt daarin in de wondere wereld van de sneakers. Chatar gaat langs bij onder meer YouTuber Acid en Vooruit-voorzitter Conner Rousseau. Die toont het paar waarmee hij naar de koning trok.
Lees verder

Evi (19) heeft nog een jaar te leven: om haar laatste wens te vervullen, heeft de Nederlandse hulp nodig
Skydiven, ziplinen door de jungle van Costa Rica en rondreizen door Azië. De meeste 19-jarigen hebben alle tijd van de wereld om die dromen waar te maken, maar dat geldt niet voor Evi uit Rotterdam. De jonge vrouw heeft nog maar een jaar te leven en wil alles uit het leven halen. Maar daar heeft ze hulp bij nodig.
Lees verder

"Een indrukwekkende loft op een locatie als deze zal meteen weg zijn": makelaar schat woning van Félix (46) en June (37) in op 725.000 euro na renovatie
Hoeveel is jouw woning waard? Onze woonexpert Björn Cocquyt neemt de proef op de som. Deze week bezoekt hij met Joren Van Mulders van VMV-vastgoed een loft in Ramsdonk. "Die is bijzonder knap gerenoveerd. Bovendien woon je hier in de gouden driehoek en is het aanbod hier erg beperkt. Om nog maar te zwijgen over dat topuitzicht van het terras: alleen een kerktoren kan daaraan tippen van hoogte."
Lees verder