Doorgaan naar hoofdcontent

Jongen van 14 jaar in ziekenhuis geslagen bij zinloze vechtpartij

HLN
Jongen van 14 jaar in ziekenhuis geslagen bij zinloze vechtpartij
Een jongen van 14 jaar werd vrijdagavond omstreeks 21.30 uur in elkaar geslagen door een 7-tal jongeren ter hoogte van de stelplaats van De Lijn in Destelbergen. Een buurtbewoner belde de hulpdiensten waarop de daders de vlucht namen. Eén dader is intussen geïdentificeerd.
Lees verder

Organisatie Belgian Pride: "Heb je symptomen van apenpokken, blijf dan thuis"
De organisatie van de Belgian Pride, dat zaterdag plaatsvindt in Brussel, roept op om niet naar de hoofdstad af te zakken als je symptomen van het apenpokkenvirus hebt of denkt te hebben. "Better safe than sorry", zegt Laurent Mallet, de voorzitter van de Belgian Pride, in VTM NIEUWS.
Lees verder

Begrafenis Diana zorgde voor ongezien drama: "De Queen kon op het laatste moment rellen voorkomen"
In 1997 was Groot-Brittannië een natie in diepe rouw. "Mensen schreeuwden en huilden op straat, het was chaos." Royaltywatcher Andrew Morton legt in een nieuw boek vast wat voor angst en stress de dood van prinses Diana veroorzaakte achter de paleismuren. En wat voor impact het overlijden van Lady Di had op de toekomst van de monarchie. "Harry en William waren de enige reden dat prins Charles niet werd uitgejoeld."
Lees verder

"Voor een zwembad van 8 bij 4 meter reken je best op een budget van 50.000 euro": dit moet je weten als je graag een zwembad wil
Met de lente die soms meer op de zomer lijkt, denkt een mens spontaan aan zwembadpret. Ook wie op zoek is naar een huis. Maar moeten die zich dan focussen op woningen waar er al een zwembad ligt of bouwen ze er beter een? En wat moet dat kosten? Onze woonexpert Björn Cocquyt zoekt het uit en zet de belangrijkste zwembadtypes en hun prijzen op een rijtje.
Lees verder

Roel (48) heeft seks onder de douche met zijn 70-jarige schoonmoeder: "Ze wist hoelang ik al verlangde naar haar"
Roel (48)* is getrouwd maar heeft met zijn vrouw al jaren geen seks meer. Hij fantaseert over zijn schoonmoeder Mathilde (70)*, een dame met pit die lange laarzen en korte jurkjes draagt, en hem weleens verleidelijke blikken toewerpt. Op een hete zomerdag worden zijn dromen werkelijkheid: plots komt Mathilde de badkamer binnen terwijl hij staat te douchen. Wat ze met hem doet, overtreft zijn verwachtingen. "Toen ik haar handen op mijn blote borst voelde, gaf ik mezelf over."
Lees verder

Roel (48) heeft seks onder de douche met zijn 70-jarige schoonmoeder: "Ze wist hoe lang ik al verlangde naar haar"
Roel (48)* is getrouwd maar heeft met zijn vrouw al jaren geen seks meer. Hij fantaseert over zijn schoonmoeder Mathilde (70)*, een dame met pit die lange laarzen en korte jurkjes draagt, en hem weleens verleidelijke blikken toewerpt. Op een hete zomerdag worden zijn dromen werkelijkheid: plots komt Mathilde de badkamer binnen terwijl hij staat te douchen. Wat ze met hem doet, overtreft zijn verwachtingen. "Toen ik haar handen op mijn blote borst voelde, gaf ik mezelf over."
Lees verder

Joe Biden zet handtekening onder 40 miljard aan steun voor Oekraïne
De Amerikaanse president Joe Biden heeft zijn handtekening gezet onder een militair steunpakket van 40 miljard dollar (38 miljard euro) voor Oekraïne. Dat maakte het Witte Huis bekend. Biden is momenteel op bezoek in Zuid-Korea.
Lees verder

Geen Real-speler won meer prijzen: met tranen in de ogen neemt Marcelo afscheid van het Bernabéu
In zijn gouden jaren was hij zonder meer de beste linksachter ter wereld. Maar nu is hij bijna Real Madrid-speler af. Het Bernabéu nam gisteravond in de draw tegen Betis op emotionele wijze afscheid van een van zijn clublegendes: Marcelo (34). Voor een keer geen kamerbrede glimlach onder de krullenbol, maar tranen in de ogen.
Lees verder

Sociaaldemocraten voor het eerst in tien jaar terug aan de macht in Australië na winst in verkiezingen
De sociaaldemocratische oppositiepartij Labor heeft de Australische parlementsverkiezingen gewonnen. Dat bericht de Australische zender ABC zaterdagavond lokale tijd. Labor-leider Anthony Albanese wordt de nieuwe eerste minister.
Lees verder

12-jarige uit VS scheurt trommelvlies door te luid signaal AirPods, Apple aangeklaagd
De ouders van een 12-jarige jongen uit de VS hebben Apple aangeklaagd. De Amerikaanse jongen zou blijvende gehoorschade hebben opgelopen nadat hij via zijn AirPods een Amber Alert op een zeer hoog volume kreeg.
Lees verder

Sam Ryder scoort in thuisland hoogst genoteerde Songfestivalhit in 26 jaar
Sam Ryder (32) kan een bijzonder record op zijn naam schrijven. De Engelse zanger is met zijn hit 'Space Man', waarmee hij vorige week zaterdag tweede werd bij het Eurovisiesongfestival, op de tweede plek van de Britse singlelijst binnengekomen. Ryder scoort daarmee de hoogste notering van een Songfestivalhit uit het Verenigd Koninkrijk in 26 jaar tijd.
Lees verder

Belgian Pride trekt zich op gang: tot 100.000 feestvierders verwacht in hoofdstad
In Brussel trekken vandaag naar schatting 100.000 mensen door de straten voor de Belgian Pride. De jaarlijkse manifestatiemars wordt georganiseerd voor de rechten van de LGBTQ+-gemeenschap. Op voorhand vroeg de organisatie iedereen die symptomen van het apenpokkenvirus heeft om thuis te blijven en zich te laten testen.
Lees verder

GIRO. Landgenoot Sylvain Moniquet in vlucht van de dag - Tom Dumoulin geeft op
Etappe 14 belooft een spektakelstuk te worden. De renners starten in Santena en krijgen vervolgens 147 kilometer lang het ene na het andere klimmetje voor de kiezen. De laatste 12 kilometer gaan in een dalende lijn richting Turijn. De aanvallers zullen deze dag ongetwijfeld rood omcirkeld hebben in de agenda. De etappe lijkt onmogelijk te controleren voor het peloton en dus is dit een kans voor de etappejagers.
Lees verder

Twee aanhoudingen na incident met buschauffeur aan station Gent-Sint-Pieters
Twee jongeren uit Brussel zijn deze middag gearresteerd na een dispuut met een chauffeur van De Lijn aan het station van Gent-Sint-Pieters. De chauffeur zou over de voet van één van de jongeren hebben gereden waarop tumult ontstond.
Lees verder

Football Talk. Phil Foden beste jonge speler in Premier League - Jeunechamps nieuwe coach van Seraing - Openda Speler van de Maand in Eredivisie
Manchester City-goudhaantje Phil Foden is voor het tweede jaar op rij verkozen tot beste jonge speler van het jaar in de Premier League, zo werd zaterdag bekendgemaakt.
Lees verder

KOERS KORT. Evenepoel maakt rentree in Ronde van Noorwegen - Nieuwe tegenslag voor Vanmarcke, die positief test op corona
Quick-Step Alpha Vinyl trekt met Remco Evenepoel als kopman naar de Ronde van Noorwegen (2.Pro), die dinsdag van start gaat. Dat heeft de Belgische wielerformatie zaterdag bekendgemaakt.
Lees verder

LIVE F1. Charles Leclerc klokt ook snelste tijd in derde vrije oefenritten
Met de GP van Barcelona is de Formule 1 toe aan manche nummer zes. Charles Leclerc is nog steeds leider, maar Max Verstappen is aan zijn opmars bezig. Wat wordt het daar in Catalonië? Volg het F1-weekend, met persconferenties, oefensessies en uiteraard de race zelf, in onderstaande liveblog.
Lees verder

Actrice Eva Green spreekt steun uit voor Johnny Depp: "Ik ben er zeker van dat zijn leven beter wordt dan ooit"
De smaadzaak die Johnny Depp (58) aanspande tegen zijn ex Amber Heard (36) blijft de gemoederen bedaren. Beide partijen beschuldigen elkaar van huiselijk geweld. Wie gelijk krijgt, moet de jury uitmaken. Maar verschillende beroemdheden hebben wel al een kant gekozen. Ook Eva Green (41), die naast Depp in 'Dark Shadows' speelde.
Lees verder

In esportsteam Natus Vincere vechten Oekraïners én Russen samen op WK 'Counter-Strike' in Sportpaleis
Natus Vincere ('geboren om te winnen') is het speciaalste team op het WK 'Counter-Strike' in Antwerpen. Niet alleen is 'NAVI' de titelverdediger, het is ook een Oekraïense ploeg met drie Russische spelers.
Lees verder

Vlaamse advocate over de sobere kleding van Amber Heard en Johnny Depp: "Het lijkt meer op een theaterstuk"
Sinds begin april neemt de zaak Johnny Depp versus Amber Heard alle media in beslag. Opvallend is hun kledingkeuze gedurende heel het proces: strak en sober. Zowel Depp als Heard proberen de jury te imponeren met hun kostuums en strakke kapsels. Of hun verschijning een invloed heeft op de zaak? Advocate Claudia Van de Velde legt uit en vertelt wat voor advies ze geeft aan haar eigen cliënten.
Lees verder