Doorgaan naar hoofdcontent

Je kleden als tante, papa, ballerina of clown? “Wat de stijl cool maakt is dat hij niet probeert cool te zijn”

HLN
Je kleden als tante, papa, ballerina of clown? "Wat de stijl cool maakt is dat hij niet probeert cool te zijn"
Tegenwoordig biedt het modelandschap werkelijk voor elk wat wils. Goblincore en regencycore zijn zó 2021, maar deze nieuwe tendensen beloven dit jaar de modewereld te veroveren. "Wij bidden alvast in stilte dat dit niet de terugkeer van ballerinaschoenen betekent."
Lees verder

LIVE FORMULE 1. Leclerc snelste in tweede vrije training, Verstappen: "De Ferrari is een raket" - Boete voor Vettel nadat hij met scooter op circuit reed
Komend weekend wordt in Melbourne de Grote Prijs Formule 1 van Australië betwist. Heerst Max Verstappen opnieuw? Of kan Ferrari hem van de zege houden? En wat met Lewis Hamilton? Op deze pagina krijgt u de komende dagen een antwoord op al die vragen!
Lees verder

REALITYCHECK. Diaz verrast met heftige videoclip en trammelant in 'Bachelor'-land
'Temptation', 'Ex On The Beach' of 'Love Island': het zijn pleasures waar wij ons helemaal niet guilty over voelen. En omdat wij u van hetzelfde verdenken, houden wij u elke vrijdag op de hoogte van het reilen en zeilen in de realitywereld. Nieuwe liefdes, ruzies of andere capriolen van (voormalige) tv-figuren: u komt het hier allemaal te weten.
Lees verder

LIVE BASKENLAND. Evenepoel opent de debatten op de laatste beklimming met stevige aanval!
Het wordt stilaan 'money time' in de Ronde van het Baskenland. Vandaag krijgen de renners in de voorlaatste etappe opnieuw meerdere beklimmingen voor de wielen geschoven, de aankomst ligt op een steile slotmuur. Doorstaat Remco Evenepoel ook deze test? Op deze pagina volgt u de rit op de voet.
Lees verder

Boris Becker riskeert gevangenisstraf van zeven jaar na verzwijgen van vermogen bij faillissement
Boris Becker moet mogelijk de cel in. De gewezen tenniskampioen is door een jury in Londen schuldig bevonden aan het verbergen van miljoenen euro's aan vermogen voor zijn curator bij zijn faillissement in 2017. Het vonnis wordt op 29 april bekendgemaakt.
Lees verder

Remco Evenepoel nieuwe leider in Ronde van het Baskenland na zware etappe, ritwinst voor Carlos Rodriguez
Remco Evenepoel (22) is de nieuwe leider in de Ronde van het Baskenland. Onze landgenoot van Quick.Step-Alpha Vinyl reed in de finale van een zware etappe weg met een elitegroepje en werd derde in de daguitslag. De ritzege was voor Carlos Rodriguez. Evenepoel begint morgen met een voorsprong van 2 seconden op Daniel Felipe Martinez aan de slotrit.
Lees verder

Zuid-Afrikaanse maker van elektrische bestelvoertuigen denkt aan vestiging in Vlaanderen
Mellowvans, een Zuid-Afrikaanse producent van elektrische driewielers om pakjes en boodschappen mee te vervoeren, overweegt om een Europees hoofdkantoor te openen in Vlaanderen.
Lees verder

BV 24/7. Sean Dhondt doet aan gezinsuitbreiding en Aster Nzeyimana en Lize Feryn verhuizen
The show must go on, want de Showbizzwereld staat nooit stil. Wat jouw favoriete BV's de laatste 24 uur hebben uitgespookt, ontdek je hier in onze nieuwsstream.
Lees verder

Goffin bereikt voor eerst dit seizoen halve finale van ATP-toernooi
David Goffin (ATP 74) heeft zich geplaatst voor de halve finales op het ATP-toernooi in het Marokkaanse Marrakech (gravel/534.555 euro). Onze landgenoot versloeg in de kwartfinales de Spanjaard Roberto Carballes Baena (ATP 79) in drie sets. Het werd 6-7 (6/8), 6-4 en 6-0 na twee uur en 35 minuten wedstrijd.
Lees verder

KIJK LIVE. Eerste 'volledig commerciële' vlucht vertrekt straks naar het ISS met drie ruimtetoeristen aan boord
Vandaag begint een nieuw hoofdstuk in de bemande én commerciële ruimtevaart. Rond 17.17 uur Belgische tijd vertrekt vanop Cape Canaveral (Florida) de eerste volledig commerciële bemande vlucht naar het internationaal ruimtestation ISS. De Crew Dragon Endeavour vervoert vier astronauten, waarvan drie betalende ruimtetoeristen. Zij telden elk maar liefst 50 miljoen euro neer voor de reis van hun leven. U kan de lancering hier live volgen.
Lees verder

Nieuw hoofdstuk in de ruimtevaart: eerste 'volledig commerciële' vlucht naar het ISS vertrokken
Een nieuw hoofdstuk in de bemande én commerciële ruimtevaart is vrijdag begonnen. Rond 17.17 uur Belgische tijd is vanop Cape Canaveral in Florida de eerste volledig commerciële bemande vlucht naar het internationaal ruimtestation ISS vertrokken. De Crew Dragon Endeavour vervoert vier astronauten, waarvan drie betalende ruimtetoeristen. Zij telden elk maar liefst 50 miljoen euro neer voor de reis van hun leven.
Lees verder

"Nu nog 6% btw op carnavalskleding en we zijn er": Hilde Vautmans kop van jut op Twitter na hoera-bericht over verlaagd btw-tarief op paarden
Europees parlementslid Hilde Vautmans (Open Vld) is al de hele dag kop van jut op Twitter nadat ze een bericht online zette waarin ze zich tevreden toont over een Europese beslissing om het btw-tarief op paarden te verlagen. Het nieuws valt slecht omdat net nu ook bekend raakte dat de geplande verlaging van de btw op fietsen niet doorgaat.
Lees verder

Nieuwe single Shawn Mendes is geïnspireerd op breuk met zangeres Camila Cabello
Shawn Mendes (23) heeft een nieuwe single uit. En zoals doet vermoeden gaat 'When You're Gone' over de breuk met zangeres Camila Cabello (25). Het koppel ging eind vorig jaar uit elkaar, dus Shawn heeft de breuk een plek kunnen geven. "Het nummer gaat over een breuk verwerken", vertelt de zanger. "Het gaat over iemand verliezen die belangrijk was in mijn leven."
Lees verder

Football Talk. Geen schorsing voor Hjulsager - Anderlecht-fans kunnen bekerfinale volgen op groot scherm aan Lotto Park
AA Gent kan zondag tegen OHL en volgende week in de bekerfinale beschikken over Andrew Hjulsager. De Disciplinaire Raad van het profvoetbal oordeelde vrijdagnamiddag dat "op de videobeelden kan worden vastgesteld dat speler Hjulsager foutief wordt neergehaald door zijn tegenstander Lopes en dat hij tijdens de daaropvolgende draaiende valbeweging met zijn voet het gezicht van zijn tegenstander raakt. Het is volgens de Raad aannemelijk dat de beweging in casu het loutere gevolg is geweest van de valbeweging op zich. Bijgevolg dient speler Hjulsager op grond van twijfel te worden vrijgesproken van de hem ten laste gelegde feiten." Hjulsager kreeg in de bewuste fase rood van scheidsrechter Laforge. Het bondsparket stelde aanvankelijk twee speeldagen effectieve schorsing voor en werd daarin gevolgd door het Disciplinair Comité, maar de Disciplinaire Raad spreekt de Deen nu vrij. (RN)
Lees verder

Vanhaezebrouck heeft veel vrienden in Kortrijk: "Maar ik reken op niks", en komt nog één keer terug op "duidelijke" buitenspelfase
• Jupiler Pro League • Speeldag 34 • Ghelamco Arena • Aftrap: 18u30
Lees verder

Antwerp en Cercle halen 20.000 euro op met veiling shirts voor stichting "Me To You" van Miguel Van Damme
Antwerp-Cercle Brugge, één van de wedstrijden van de slotspeeldag in de Jupiler Pro League die naar zaterdagavond werden verplaatst omdat er sportief niets meer op het spel staat, krijgt toch een bijzondere betekenis. Bij de "Great Old" wordt de wedstrijd aangegrepen om hulde te brengen aan de recent overleden doelman van Cercle, Miguel Van Damme. Zowel de supporters als de club zelf namen daartoe initiatieven.
Lees verder

Redt de microgolfoven uw energiefactuur? Loïc Van Impe stelt een smaakvol driegangenmenu samen voor de microgolf
Een dure energierekening? Gebruik dan wat vaker de microgolfoven. Dat adviseerde minister van Energie Tinne Van der Straeten eerder deze week. Lekker koken in de microgolf; kan dat zomaar? Tv-kok Loïc Van Impe verzekert ons van wel, en illustreert dat meteen met een energiebesparend driegangenmenu. "De Italianen gaan kwaad zijn."
Lees verder

Euronav: "Fusieplan creëert beste weg naar waardecreatie"
De beslissing van de Belgische olietankerrederij Euronav om in zee te gaan met sectorgenoot Frontline moet gezien worden als een strategie die het meeste waarde creëert in termen van handel en duurzaamheid, door het maximaliseren van de dienstverlening en het realiseren van aanzienlijke synergieën. Dat stelt Euronav vrijdag in een reactie op de kritiek van de Antwerpse redersfamilie Saverys, die de Belgische rederij CMB in handen heeft, op zijn beurt de grootste aandeelhouder van Euronav.
Lees verder

Man (44) die stiefvader (63) het hoofd insloeg met hamer in Knokke-Heist, gaf vorige week eigen moeder al klappen: "Niemand begrijpt dit"
Wat bezielde T.V. (44) om zijn stiefvader donderdagmiddag toe te takelen met een hamer in Knokke-Heist? Op die vraag zoeken de speurders momenteel een antwoord. Vast staat dat slachtoffer Gilbert (63) verschillende zware klappen op het achterhoofd kreeg. Zijn toestand is nog steeds zeer kritiek. "Gilbert heeft een hart van goud. Niemand begrijpt waarom dit gebeurde." Zijn stiefzoon wordt nu verdacht van poging moord. Volgens onze informatie sloeg de verdachte vorige week ook nog zijn moeder.
Lees verder

"Gespot met diamanten verlovingsring om vinger": gaat Jennifer Lopez eindelijk trouwen met Ben Affleck?
Jennifer Lopez (52) is door fotografen van entertainmentwebsite TMZ gespot met een grote verlovingsring om haar vinger. Dat zou betekenen dat haar wederhelft Ben Affleck (49) opnieuw voor zijn vriendin op z'n knieën is gegaan.
Lees verder