Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Mol: Verbeter de techniek van je crawlslag in zwembad Vita Den Uyt op donderdagavond

Verbeter de techniek van je crawlslag in zwembad Vita Den Uyt op donderdagavond

Zwembad Vita Den Uyt organiseert een nieuwe zwemreeks van zeven lessen 'gevorderd crawl voor volwassenen' op donderdagavond van 19 tot 19.45 uur. Daarna mag je vrij zwemmen. Je betaalt 65 euro voor deze lessenreeks of het resterende bedrag wanneer je later aansluit. Het inkomticket is inbegrepen in de prijs. De lessen lopen van 28 april tot en met 9 juni. Schrijf in via zwemschoolmol@vitagroep.be of aan de balie van het zwembad (Rode-Kruislaan 18).

Lees verder

Callcenter Baldemore blijft ook na verdwijnen vaccinatiecentrum bereikbaar

Ook na het verdwijnen van het vaccinatiecentrum Baldemore in De Zwaan, blijft het callcenter bereikbaar. Ondertussen werd de laatste prik gezet en gingen de opruimwerken van start. Op 28 en 29 april volgt het afbreken van de vaccinatietent. Voor een veilig verloop van deze afbraakwerken is de Wandelweg tussen Molderdijk en Rivierstraat op 28 en 29 april afgesloten. Hiermee komt een einde aan het vaccinatiecentrum voor eerstelijnszone Baldemore op de site van de Academie voor Beeldende Kunsten. Nogmaals een welgemeende dankjewel aan alle vrijwilligers en professionele zorgmedewerkers voor hun enorme inzet!

Lees verder

Het Kompas uitzonderlijk gesloten op maandagvoormiddag 2 mei

Op maandagvoormiddag 2 mei is het Kompas uitzonderlijk gesloten. Op maandagnamiddag staan de vrijwilligers wel klaar om anderstalige nieuwkomers wegwijs te maken. Je bent welkom van 14 tot 16 uur in Coffeebar 't Getouw, Molenhoekstraat 2. Je kan langskomen zonder afspraak. Als er tijd is helpen we je meteen verder of spreken we een andere moment af. Maak je toch liever een afspraak? Dat kan op het nummer 0474 94 17 16.

Lees verder

Hoe gezond is het verkeer in jouw straat? Tel op 19 mei mee met Straatvinken

Straatvinken is een jaarlijks telmoment dat nagaat hoe gezond het verkeer is in onze Vlaamse straten. Dat gebeurt via een speciale tel-tool of met pen en papier. Tijdens het telmoment op donderdag 20 mei van 17 tot 18 uur, noteren inwoners gedurende één uur hoeveel voetgangers, fietsers en andere voertuigen er door hun straat passeren. Benieuwd naar hoe gezondc het verkeer in jouw straat is? Schrijf je dan in via www.straatvinken.be en tel mee. Met de gegevens berekenen de wetenschappers jaar na jaar of je straat op de goede weg is naar duurzamer verkeer.

Lees verder