Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 29 april 2022

Gemeente Mol: Medisch overleg 28 april: “Besmettingscijfers blijven in dalende lijn"

Medisch overleg 28 april: "Besmettingscijfers blijven in dalende lijn"

De besmettingscijfers blijven in dalende lijn. Het Heilig Hartziekenhuis telt momenteel 15 patiënten, hoofdzakelijk op de afdeling geriatrie. De laatste dagen in het vaccinatiecentrum liggen achter de rug. Momenteel vindt de afbraak plaats. Ook het testcentrum in ecocentrum De Goren stopt eind deze maand. Voor testen blijf je welkom bij de huisartsen of het testcentrum van Geel.

Lees verder

Eerstelijnszone Baldemore zoekt coördinator

De eerstelijnszone Baldemore zoekt een coördinator. Het gaat over een vast contract van 50-75% voor onbepaalde duur met een aanvullend tijdelijk contract tot 100% voor het jaar 2022. Interesse? Solliciteer via het online sollicitatieformulier van Randstad Belgium.

Lees verder

Een fleurige tuin of groener balkon? Gratis bezoek tuinranger helpt je op weg!

Onze Molse Tuinrangers doen het goed! Met veel enthousiasme gaven ze al 40 inwoners tips om hun tuin om te toveren tot een klimaatbestendig stukje groen dat gonst van het leven. Bovendien volgden onze Tuinrangers een extra opleiding in de Ecodemotuin waar een expert hen een heleboel bijkomende kennis bezorgde. Dus… nodig je de natuur graag uit bij je thuis? Heb je een grote of kleine tuin, koer of balkon en voel je het al kriebelen? Vraag een gratis bezoek aan van een Tuinranger via www.tuinrangers.be.

Lees verder

Skatecontest en initiaties tijdens Ramp?Zalig! in Westerlo op zaterdag 14 mei

Is het skatepark jouw tweede thuis en heb je zin in een uitdaging? Toon je skate- en stepkunsten tijdens Ramp?Zalig! op zaterdag 14 mei tussen 9.30 en 18 uur. Beginners leren hun eerste tricks tijdens de initiatielessen. Iedereen vanaf 6 jaar is welkom. Inschrijven is verplicht en doe je via www.westerlo.be/rampzalig. Deelnemen kost 3 euro per persoon. Dit jaar vindt Ramp?Zalig! plaats aan skatepark De Beeltjens in Westerlo, Kasteelstraat 6.

Lees verder