Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Mol: Gemeentebestuur distantieert zich van boekje ‘Winkelen in Mol’

Gemeentebestuur distantieert zich van boekje 'Winkelen in Mol'

Verschillende Molse handelaars kregen de voorbije dagen een man over de vloer die €25 euro vraagt om vermeld te worden in een boekje 'Winkelen in Mol'. Het zou gaan over een lijst waarin Molse handelszaken worden opgenomen. Het gemeentebestuur is niet op de hoogte van dit initiatief en distantieert zich hiervan. Dit initiatief is opgestart zonder medeweten van het gemeentebestuur en de bevoegde schepen. Voor vragen kunnen handelaars altijd terecht bij onze dienst lokale economie, 014 33 08 98, lokale.economie@gemeentemol.be.

Lees verder

Erfpachtovereenkomst tafeltennisclub Morata verlengd

Het gemeentebestuur besliste om de erfpachtovereenkomst met tafeltennisclub Morata vzw te verlengen met een periode van tien jaar. De gemeenteraad heeft in de zitting van 25 april deze verlenging goedgekeurd. De nieuwe erfpachtovereenkomst loopt tot 10 december 2031.

Lees verder

Zwembad Vita Den Uyt gesloten op zondag 1 mei

Plan je deze week een zwembeurt aan zwembad Vita Den Uyt? Hou rekening met de sluiting op zondag 1 mei. Vanaf maandag 2 mei ben je terug welkom van 7.30 tot 22.30 uur. Raadpleeg de actuele openingsuren op www.vita-denuyt.be.

Lees verder

Fysieke herstart Peuterspeelpunt vanaf 4 mei: kinderen 0 tot 3 jaar welkom

Vanaf woensdag 4 mei gaat Peuterspeelpunt opnieuw fysiek van start. Door corona was Peuterspeelpunt lange tijd enkel online actief, maar nu nemen we de draad weer op. Het concept blijft hetzelfde: (Groot)ouders met kinderen tussen 0 en 3 jaar zijn tussen 8.45 en 12 uur welkom in kinderclub Windekind (Beukenbosstraat 15) in Achterbos om samen te spelen en ervaringen uit te wisselen. De deelname is gratis.

Lees verder