Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 21 april 2022

Gemeente Mol: Dieren- en boerenmarkt verhuist op zondag 22 mei voor Molse Metten

Dieren- en boerenmarkt verhuist op zondag 22 mei voor Molse Metten

De dieren- en boerenmarkt verhuist op zondag 22 mei tijdens de Molse Metten naar een andere locatie. Je kan de markt bezoeken tussen 8 en 12 uur in de Corbiestraat (vanaf kruispunt Lakenmakersstraat tot en met kruispunt Boomgaardstraat) en in de Adolf Reydamslaan (vanaf kruispunt Corbiestraat tot Sint-Pieterstraat).

Lees verder

Geen hinder verwacht door staking op vrijdag 22 april

Het gemeentebestuur verwacht - onder voorbehoud – geen hinder door de aangekondigde actiedag in gemeenschappelijk front van ACOD Lokale en Regionale besturen op vrijdag 22 april. Uit een rondvraag bij alle diensten blijkt dat de dienstverlening voor onze inwoners niet in het gedrang komt door de vakbondsactie. Inwoners kunnen dus op alle diensten terecht tijdens de normale openingsuren.

Lees verder

Zoektocht naar nieuwe uitbater cultuurcafé in 't Getouw stopgezet

Het gemeentebestuur zet de zoektocht naar een nieuwe uitbater voor het cultuurcafé in 't Getouw stop. Hoewel er aanvankelijk veel interesse was tijdens de infosessie en workshop ontvingen we geen conceptvoorstellen. We bekijken de komende weken en maanden welke mogelijke invulling het cultuurcafé in de toekomst zal krijgen. Tot een eventuele nieuwe invulling gebruikt het gemeentebestuur het cultuurcafé als multifunctionele ruimte.

Lees verder

Papieren rijbewijs in slechte staat of foto niet gelijkend? Wissel het om!

De papieren rijbewijzen zijn nog altijd geldig in België en het buitenland op voorwaarde dat het nog in goede staat is en de foto nog gelijkend is. Hernieuwen is dus niet verplicht, maar wel sterk aanbevolen. Is je papieren rijbewijs niet meer in goede staat of is je foto niet meer gelijkend? Wissel het dan om tegen een bankkaartmodel. De rijbewijzen in bankkaartmodel hebben een administratieve geldigheid van 10 jaar. Vanaf 2033 is het Europese bankkaartmodel sowieso verplicht.

Lees verder