Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 7 maart 2022

Retie: Wil je graag in de nabijheid van andere senioren wonen? Schrijf je in op de wachtlijst van Serviceflats Kloost...

Wil je graag in de nabijheid van andere senioren wonen? Schrijf je in op de wachtlijst van Serviceflats Kloosterhof!
Is je woning te groot geworden of vergt het onderhoud van jouw tuin je teveel inspanning? Denk je eraan om kleiner te gaan wonen en heb je graag wat leeftijds- of generatiegenoten in jouw buurt? Schrijf je in op de wachtlijst en wie weet kan jij binnenkort wel je intrek nemen in de serviceflats!
Lees verder

Infosessies opvoedingsondersteuning
Huis van het Kind regio Mol wil samen met zijn partners een brede waaier van vormingen, infosessies, activiteiten rond opvoedingsondersteuning aanbieden voor alle mensen die iets met opvoeding te maken hebben of erin geïnteresseerd zijn: gezinnen, ouders, grootouders, leerkrachten, begeleiders ...
Lees verder

Vaccinatie-update 4 maart: vaccinatiecentrum in terugschakelmodus
Het vaccinatiecentrum verkeert momenteel in een terugschakelmodus. Dit betekent op dit moment: inwoners die géén enkele vaccinatie hebben gehad én zich alsnog willen laten vaccineren, kunnen zich alleen nog de komende dagen aanmelden.
Lees verder

Corona-update 4 maart: Code geel
Vanaf 7 maart schakelt de coronabarometer naar code geel. Dat heeft het Overlegcomité op 4 maart '22 beslist. Zo verdwijnt onder meer het Covid Safe Ticket in de horeca en vervallen beperkingen voor evenementen.
Lees verder