Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 2 maart 2022

Retie: Interactieve lezing: #mediaopvoeding

Interactieve lezing: #mediaopvoeding
Kinderen, tieners en hun smartphone: ze lijken soms wel met elkaar vergroeid. Voor veel ouders blijft dat intensieve mediagebruik een raadsel: wat trekt hen daar precies in aan? En houdt al dat gamen, chatten en staren ook geen gevaren in? Je komt het allemaal te weten op 24 maart!
Lees verder

Gezocht: vrijwilligers om fietslessen te begeleiden!
Heb jij een hart voor fietsen en voor mensen? Fietsschool Retie zoekt fietsvrijwilligers om maandag en dinsdag fietslessen te geven! Samen met een lesgever van De Fietsschool en een groep andere vrijwilligers begeleid je mensen om veilig te leren fietsen op straat.
Lees verder

Gezocht: vrijwilligers om fietslessen te begeleiden!
Heb jij een hart voor fietsen en voor mensen en heb je een gezonde dosis geduld? Fietsschool Retie zoekt fietsvrijwilligers om maandag en dinsdag fietslessen te begeleiden. Cli├źnten van de Sociale Dienst leren fietsen om hun kans naar werk te vergroten en hun autonomie te verhogen.
Lees verder

Heb je #PlekVrij voor Oekraïners op de vlucht? Meld het!
Bedankt voor jouw solidariteit! Registreer je opvangplek via het e-loket of neem contact op met de Sociale Dienst. De Sociale Dienst verzamelt alle info en zal deze gegevens bezorgen aan het Nationaal Crisiscentrum. De gemeenten zijn zich nog volop aan het organiseren.
Lees verder