Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 29 maart 2022

Herenthout: Workshop gebruik smartphone dinsdag 26 april

Herenthout
Workshop gebruik smartphone dinsdag 26 april
De computervrijwilligers van huis Driane maken graag wat tijd vrij om iedereen zo goed als mogelijk verder te helpen met praktische vragen over het gebruik van de smartphone. De workshop gaat door op dinsdag 26 april van 9u tot 11u in zaal Isabelle Hof Driane.
Lees verder

Neem deel aan de gratis Bouwfit-sessies: Energiefit (ver)bouwen
Heb je bouw- of verbouwplannen? Laat je dan goed informeren. Zo vermijd je verrassingen, doorprik je verkooppraatjes en maak je betere keuzes. Tegelijk zorg je voor een lagere energiefactuur en meer wooncomfort. Schrijf je daarom vandaag nog in voor een tweedaagse Bouwfit-sessie. Er is een sessie voor nieuwbouwwoningen en eentje voor renovaties.
Lees verder

Huismussentelweekend 9 en 10 april
Tel jij mee tijdens het huismussentelweekend van Vogelbescherming Vlaanderen op 9 of 10 april? De huismus is een kleine zangvogel die dicht bij de mens leeft. Je hoort en ziet ze vaak in je tuin of op het terras. Toch gaat het niet zo goed met deze musjes. Hun populatie neemt drastisch af, en daarom hebben we jouw hulp nodig!
Lees verder

Werkatelier Vervoerregio Kempen 19 april
De Vervoerregio Kempen, dat zijn 28 gemeenten die samen nadenken over een gezamenlijke mobiliteitsvisie voor alle vervoermiddelen. En dit op een duurzame manier en met het oog op de toekomst. De omslag naar duurzame mobiliteit kan niet zonder de Kempenaar zelf. Hoe zorgen we ervoor dat Kempenaars zich in de toekomst duurzamer verplaatsen? Welke acties zijn daarvoor nodig? Zin om in actie te schieten? Duik dan in de oplossingen uit het eerste werkatelier, maak je keuze uit de werkgroepen en...
Lees verder