Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 31 maart 2022

Gemeente Mol: Win leuke prijzen op de markt in april tijdens ‘Maand van de Markt’

Win leuke prijzen op de markt in april tijdens 'Maand van de Markt'

Kom in april naar de dinsdagmarkt of de zondagse dieren- en boerenmarkt en win een Mols Kadoke van 250 euro of een waardebon van één van onze marktkramers. In april is het 'Maand van de Markt'. Koop jij elke week je producten op de markt? Download de app 'Ik koop lokaal, Maand van de Markt', scan de QR-code bij jouw deelnemende marktkramer en maak kans op leuke prijzen. Elke scan staat gelijk met één digitaal lotje.

Lees verder

Onze kinderbegeleidsters laten hun stem horen in Brussel

Vrijdag 1 april trekt een ruime delegatie kinderbegeleidsters van onze voor- en naschoolse kinderopvang naar Brussel om hun stem te laten horen. Onder de slagzin 'Opgroeien vraagt kwaliTIJD' benadrukken ze het belang van een kwaliteitsvolle en veilige kinderopvang. De originele insteek voor deze slagzin kwam van één van de kinderen zelf. De begeleidsters vinden in het gemeentebestuur een bondgenoot in hun gerechtvaardigde strijd.

Lees verder

Dienst toerisme van 1 april tot eind september alle dagen open

De openingsuren van de dienst toerisme, Markt 1a, worden van 1 april tot eind september opnieuw uitgebreid. De dienst is op zaterdag, zondag en op feest- en brugdagen doorlopend open van 10 tot 15 uur. Van maandag tot en met vrijdag ben je welkom van 9 tot 12 uur en van 13 tot 17 uur.

Lees verder

Gemeentediensten gesloten op paasmaandag 18 april

Op paasmaandag 18 april zijn de dienst toerisme en het cafetaria van het lokaal dienstencentrum in Ten Hove open. De andere gemeentediensten zijn gesloten. Sommige diensten zijn tijdens de paasvakantie ook op andere dagen bijkomend gesloten. Raadpleeg onze actuele openingsuren op www.gemeentemol.be/openingsuren. Ook zwembad Vita Den Uyt is dicht op paasmaandag.

Lees verder