Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 4 maart 2022

Gemeente Mol: Alle Mollenaren in maart gratis naar de expo over radioactiviteit in Tabloo

Alle Mollenaren in maart gratis naar de expo over radioactiviteit in Tabloo

Tabloo nodigt alle Mollenaars uit om in maart kennis te maken met het gloednieuwe bezoekers- en ontmoetingscentrum in Dessel, Gravenstraat 3. De absolute blikvanger in Tabloo is de interactieve expo over radioactiviteit, het beheer van radioactief afval en het onderzoek naar nucleaire toepassingen. Voor de gelegenheid is deze expo in maart helemaal gratis voor alle Mollenaars en Desselaars.

Lees verder

Gezocht: Oekraïense tolken om oorlogsslachtoffers in ons ziekenhuis te helpen

Het Heilig Hartziekenhuis ontvang binnenkort enkele Oekraïense oorlogsslachtoffers voor een verdere behandeling. Voor een goede verzorging en het mentaal welzijn van de patiënten is het belangrijk om hen in hun eigen taal aan te spreken. We vragen onze inwoners die Oekraïens spreken om zich aan te melden via www.gemeentemol.be/tolk.

Lees verder

Heldenstraat afgesloten op donderdag 10 maart voor plaatsen mobiele kraan

Op donderdag 10 maart is de Heldenstraat (voormalige Doornboomstraat), gedeelte tussen Adolf Reydamslaan en Gasthuisstraat, afgesloten door werken. De Heldenstraat blijft bereikbaar voor plaatselijk verkeer komende van de Adolf Reydamslaan. Doorgaand verkeer richting Gasthuisstraat is evenwel niet mogelijk. Voetgangers kunnen te allen tijde door, fietsers moeten afstappen. Het verkeer wordt omgeleid via de Collegestraat. De maatregelen zijn nodig voor het plaatsen van een mobiele kraan ter Hoogte van het Heilig Hartziekenhuis/schoolpoort Sint-Lutgardis. De kraan wordt ingezet voor het verwijderen van een koelmachine en buffervat op het dak van het ziekenhuis.

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt deskundige werving en selectie

Het gemeentebestuur zoekt een deskundige werving en selectie, afdeling personeel. Het gaat over een functie in niveau B met een deeltijds contract (80%) voor bepaalde duur, namelijk één jaar, met snelle indiensttreding. Solliciteer tot en met 20 maart via het online sollicitatieformulier. Meer info vind je op www.gemeentemol.be/vacatures.

Lees verder