Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 24 maart 2022

Gemeente Mol: Actie MIN zoekt vrijwilligers voor dagelijkse werking

Actie MIN zoekt vrijwilligers voor dagelijkse werking

Actie MIN zoekt vrijwilligers voor de dagelijkse werking!  De vzw zet zich in voor mensen in armoede in onze regio, door onder andere voedselbedelingen te organiseren. Concreet zijn ze op zoek naar hulp in de winkel, chauffeurs om voedsel op te halen of af te leveren, en administratieve ondersteuning. Wil jij anderen helpen door regelmatig een handje toe te steken? Bel dan met Paul van Actie MIN op het nummer 0472 170 120.

Lees verder

Besparen op je waterfactuur? Bestel nu hemelwaterton met groepsaankoop

IOK organiseert dit voorjaar een groepsaankoop hemelwateropvang. Wil jij besparen op je waterfactuur en zorg dragen voor het klimaat? Vang dan regenwater op met een hemelwaterton! Wie voor 28 maart bestelt, kan de ton op 30 april afhalen tijdens het ophaalmoment in Herentals. Meer info, het aanbod en bestellen kan via www.iok.be/groepsaankoop-hemelwatertonnen. Kijk zeker ook eens op www.iok.be voor de groepsaankopen hemelwaterput en tanksanering.

 

Lees verder

Géén incassobureau ingeschakeld voor 'afvalstoffenheffing en rioolbelasting'

Verschillende handelaars uit onze gemeente ontvingen per e-mail een brief van een zogeheten incassobureau. De brief stelt dat er nog achterstallige betalingen zijn voor een gemeentelijke  'afvalstoffenheffing en rioolbelasting'. Wanneer er niet binnen de 5 werkdagen betaald wordt, volgt er beslaglegging. Het gemeentebestuur benadrukt dat het hier gaat om oplichting. Betaal zeker niet én geef geen gegevens door.   

Lees verder

Maandag 28 maart start inschrijven vrije plaatsen Grabbelpas paasvakantie

Op maandag 28 maart (9 uur) start de inschrijving voor de nog vrije plaatsen voor de Grabbelpas in de paasvakantie. Ook niet-Mollenaars kunnen vanaf dan inschrijven. Je kan online inschrijven tot 2 dagen voor de activiteit plaatsvindt. Je vindt het volledige programma en de link om online in te schrijven via www.gemeentemol.be/grabbelpas.

Lees verder