Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 30 maart 2022

Gemeente Mol: Aanplant grote bomen op ‘Groene Wij’ in Gompel gestart

Aanplant grote bomen op 'Groene Wij' in Gompel gestart

Op woensdag 30 maart starten we met het aanplanten van een 30-tal lindes en haagbeuken op de 'Groene Wij' in Gompel. Dit is na de plantdag van buurtbewoners en schoolkinderen in februari de eerste stap in de realisatie van het centrale plein in Gompel. We voeren ook de grondwerken uit, plaatsen omheining en speelelementen en starten met het inzaaien van een aantal zones. Na de Fruitfuif wordt het terrein ingezaaid met een bloemenrijk en verhard gazon en komt er een bloemenweide. In het plantseizoen van het najaar planten we de laatste kleinere bomen en struiken aan.

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt deskundige ruimtelijke ordening

Het gemeentebestuur zoekt een voltijds deskundige ruimtelijke ordening, niveau B, in contractueel dienstverband met een contract van onbepaalde duur. Solliciteren kan tot en met 17 april 2022 via het online sollicitatieformulier

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt halftijdse zorgkundigen voor contract onbepaalde duur

Het gemeentebestuur zoekt acht halftijdse zorgkundigen (IFIC-barema 11) in contractueel dienstverband. Het gaat om contracten van onbepaalde duur. Solliciteren kan tot uiterlijk zondag 24 april via het online sollicitatieformulier. Er wordt een wervingsreserve aangelegd. 

Lees verder

Win een vakantie op het Zilvermeer! Vul voor 1 mei enquête in

Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer wil ook in de toekomst dé toeristische trekpleister van de Kempen blijven. Daarom hebben we jouw hulp nodig! Wat vind jij van het Zilvermeer en welke leuke ideeën heb jij voor de toekomst? Vul tussen 30 maart en 30 april de enquête 'Vriend van het Zilvermeer' in via www.gemeentemol.be/vriendvanhetzilvermeer. Wie deelneemt, maakt kans op toffe prijzen waaronder enkele jaarabonnementen en een heuse vakantie op het Zilvermeer!

Lees verder