Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Boom: Pasen in Boom

Pasen in Boom
Dit jaar organiseren we met Pasen niet alleen de traditionele kermis in de Beukenlaan, maar ook een heuse virtuele paaseierenzoektocht waar je leuke prijzen mee kan winnen.
Lees verder

Boomse ruilwinkel Boempetat! viert tienjarig bestaan
Op 21 maart 2012 opende ruilwinkel Boempetat! officieel de deuren. 10 jaar later is het concept nog steeds een groot succes en is de ruilwinkel in de Blauwstraat een gevestigde waarde in het Boomse straatbeeld.
Lees verder

Tweede openbaar onderzoek Kleiputten Terhagen
Van 26 maart tot en met 24 april loopt er een tweede openbaar onderzoek rond de omgevingsvergunning voor de kleiputten. Op 29 maart zal er opnieuw een online informatievergadering georganiseerd worden.
Lees verder

Buitenspeeldag op 20 april
Zoals elk jaar gaan we op de Buitenspeeldag geen TV kijken, niet op de tablet tokkelen of aan een ander scherm zitten. We gaan BUITEN! Bewegen, spelen en ons amuseren! Het lokaal bestuur organiseert een leuke doe-tocht door het park van Boom.
Lees verder

Inhuldiging Beukenlaan op 16 april
De heraanleg van de Beukenlaan en omgeving is al een tijdje afgerond. Het lokaal bestuur Boom beloofde bij het einde van de werken om een feestelijek inhuldiging te organiseren van zodra de coronmaatregelen het toelietten. Belofte maakt schuld: op 16 april klinken we op deze vernieuwde buurt.
Lees verder

Boom Pasenkermis van 16 tot 20 april
Van 16 tot 20 april is het weer kermis in de buurt van de Beukenlaan in Boom. Kom zeker eens langs op Boom Pasenkermisin de Albrecht Rodenbachstraat, de Beukenlaan en de Victor De Meyerestraat. Je vindt er een 20-tal kermisattracties voor 5 dagen kermisplezier en kermisvertier.
Lees verder