Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

zaterdag 26 februari 2022

Gemeente Mol: Wat vind jij van Cultuurcentrum ’t Getouw en de bib? Vul de enquête in!

Wat vind jij van Cultuurcentrum 't Getouw en de bib? Vul de enquête in!

Cultuurcentrum 't Getouw en de bib zijn benieuwd naar jouw mening! Wat doen ze goed, wat kan nog beter en hoe kunnen ze jouw bezoek zo aangenaam mogelijk maken. Heb je 10 minuutjes tijd om hen hierbij te helpen? Vul dan de enquête in via https://www.cult22.eu/be/4651.

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt deskundige aankoop en overheidsopdrachten

Het gemeentebestuur zoekt een voltijdse deskundige aankoop en overheidsopdrachten. Het gaat over een functie van onbepaalde duur in contractueel dienstverband, niveau B met salarisschaal B1-B3. Solliciteer tot en met 20 maart via het online sollicitatieformulier. Meer info vind je op www.gemeentemol.be/vacatures.

Lees verder

Praatgroep 'Rouwen na zelfdoding' elke derde dinsdag van de maand vanaf 15 maart

Vanaf dinsdag 15 maart kan je na een kennismakingsgesprek aansluiten bij de gespreksgroep in het Centrum voor Geestelijke Gezondheid, Jakob Smitslaan 20 in Mol. Iemand verliezen door zelfdoding is één van de meest ingrijpende ervaringen die een mens kan meemaken. Als nabestaande blijf je achter met veel vragen. Gesprekken en contacten met lotgenoten kunnen helpend zijn. Interesse? Neem contact op via nazelfdoding.mol@werkgroepverder.be of 0483 59 20 23.

Lees verder

Jagers moeten noodgedwongen ingrijpen bij twee varkens

Jagers hebben zaterdag in de vooravond noodgedwongen twee loslopende varkens moeten neerschieten. Bij een poging om de varkens veilig in de bossen te drijven, liepen twee varkens ongecontroleerd in de richting van een drukke weg. Om een vrijwel zekere aanrijding te vermijden, beslisten de jagers om meteen in te grijpen.

Lees verder