Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 4 januari 2022

Retie: Vaccinatie-update 30 december: Ouders 5-tot-11-jarigen beslissen vrij en maken zelf afspraak

Vaccinatie-update 30 december: Ouders 5-tot-11-jarigen beslissen vrij en maken zelf afspraak
Tijdens de kerstvakantie vaccineren we gewoon verder, ook uitnodigingen voor derde prik naar alle meerderjarigen die in aanmerking komen zijn verstuurd. Ouders van 5- tot 11-jarigen kunnen zelf afspraken inboeken indien ze ervoor kiezen om hun kind(eren) te laten vaccineren.
Lees verder

Koninklijk besluit: publiek toegankelijke indoor evenementen en bioscopen mogen heropenen
Het koninklijk besluit met de coronamaatregelen - zoals beslist door het Overlegcomité, in navolging van het arrest van de Raad van State van 28 december 2021 - werd 29 december goedgekeurd door de Federale Regering en treedt in werking op 30 december '21.
Lees verder

Supervisor/coördinator gezocht voor callcenter van vaccinatiecentrum Baldemore
Het vaccinatiecentrum van de eerstelijnszone Baldemore zoekt een meewerkende supervisor of coördinator van het callcenter. Het gaat om een tijdelijke, voltijdse tewerkstelling (38 uren per week). Solliciteren kan tot 27 januari 2022 via het online sollicitatieformulier.
Lees verder

Sneller je extra prik? Vervroeg je afspraak!
Heb je als 18-plusser een uitnodiging met een voorgesteld prikmoment ontvangen voor de komende weken, maar wil je vroeger – bijvoorbeeld nog deze week - aan bod komen? Het is bijzonder eenvoudig om zelf online je afspraak te vervroegen.
Lees verder