Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 3 januari 2022

Gemeente Zottegem: Update renovatie voormalig schoolgebouw Beisloven

Update renovatie voormalig schoolgebouw Beisloven
De realisatie van het Natuur- en Milieu Educatief Centrum Beisloven is één van de grote projecten die Stad Zottegem zal opstarten in 2022. Dit voorjaar werd de bouwvergunning goedgekeurd en de gunning van de verbouwingswerken is op de gemeenteraad van 20 december goedgekeurd. Met dit project krijgt het oude schoolgebouw een nieuwe bestemming als ontmoetingsplaats voor kleine culturele en sociale activiteiten én als buitenklas voor schoolse activiteiten.
Lees verder

Oproep: indienen aanvraag randactiviteiten Ronde van Vlaanderen 2022
Het lijkt nog veraf en met de epidemiologische-situatie is het afwachten, maar toch kijken we nu al vooruit naar de Ronde van Vlaanderen editie 2022. Zondag 3 april wordt dan hopelijk terug een hoogdag voor elke wielerliefhebber in Zottegem. Wie die dag graag een commerciële of publicitaire randactiviteit organiseert, moet voor 25 februari 2022 een aanvraag indienen.
Lees verder

Audioverslagen raden 20 december 2021
Je kan vanaf nu de audioverslagen van de raden van 20 december 2021 beluisteren.
Lees verder

Digitale zitting gemeenteraad en raad voor maatschappelijk welzijn van 5 januari 2022: livestream
Gezien de huidige coronasituatie, zullen de gemeenteraad en de raad voor maatschappelijk welzijn van 5 januari 2022 om 20u00 digitaal plaatsvinden. De zitting kan gevolgd worden via de live stream op Zottegem.be/YouTube. Je hebt hiervoor enkel een internet verbinding nodig, er dient geen speciale software geïnstalleerd te worden. Wie mobiel kijkt, kan ook volgen via de YouTube app.
Lees verder