Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 3 januari 2022

Gemeente Balen: Onderwijs: Hoe kan je de Bib telefonisch bereiken?

Onderwijs: Hoe kan je de Bib telefonisch bereiken?
Stel je voor dat de bus er niet is of je kan plots niet komen? Heb je dringend iemand van de Bib nodig voor 10u? Je kan ons bereiken op het nummer 014/74 41 03. Dit nummer is ook terug te vinden in de online planning onder FAQ.
Lees verder

VC De Kruierie gaat voor uitbreiding
VC De Kruierie kampt al geruime tijd met een tekort aan atelierruimte voor de academies (teken-, muziek- en woordacademie) en te weinig ontmoetingsruimte voor de dagelijkse ontmoetingen. Daarom gaan we uitbreiden. We nemen jullie graag mee in de verschillende fasen van dit project.
Lees verder

Schat online zelf in of een coronatest zinvol is en maak je eigen testcode aan
Vanaf nu kan je op mijngezondheid.belgie.be via een SAT (Self-Assessment Test, oftewel zelfbeoordelingstest), een eenvoudige vragenlijst, zelf inschatten of je in aanmerking komt voor een test op het coronavirus.
Lees verder

Vanaf nu ook sneltesten bij enkele apotheken, bekijk de lijst
Sinds 1 november kan je ook bij bepaalde apotheken een sneltest laten afnemen. Enkel apothekers met de nodige opleiding mogen deze snelle antigeentesten afnemen bij terugkerende reizigers en inwoners met symptomen. Op de website van apotheek.be vind je de lijst van apotheken waar je terecht kan.
Lees verder

Nieuwe openingsuren strijkdienst 't IJzertje
Lees verder