Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 3 december 2021

Stad Tongeren: 25.000 redenen om te kerstshoppen in Tongeren

25.000 redenen om te kerstshoppen in Tongeren
Kerstshoppen in Tongeren is dit jaar extra spannend en gezellig. Wie lokaal koopt, maakt kans om zijn aankopen terug te winnen in de vorm van ambi.kado bonnen. Daarnaast maak je ook kans op één van de hoofdprijzen van 1.000 euro. Er zijn 5 hoofdwinnaars.
Lees verder

Zoektocht Sinterklaas
Help de Sint om zijn ondeugende Pieten terug te vinden. Het historische centrum van Tongeren wordt een uitdagend zoekterrein. Na je zoektocht krijg je een echt diploma en deelt de Sint allerhande lekkers uit. Bezoek de Sint op 05 december tussen 13.30 uur en 17.00 uur bij dienst toerisme!
Lees verder

Op reis? Vergeet de Kids-ID niet
De wintervakantie staat alweer voor de deur. Tijd dus om u eraan te herinneren dat kinderen een Kids-ID moeten hebben als ze naar het (Europese) buitenland vertrekken.
Lees verder

Reservelijst QVAX voor boosterprik
Voor iedereen die wil inschrijven voor een versnelde boosterprik, starten we opnieuw met een reservelijst via Qvax.
Lees verder

Kroningsgeveltuintjes brengen sfeer in Tongerse straten
Dankzij de stad Tongeren kunnen Tongenaren gratis Kroningsgeveltuintjes aanleggen. Geïnteresseerden kunnen rekenen op ondersteuning bij zowel het ontwerp als de aanleg van tuinen.
Lees verder

Emma wint 250 euro met ambi.pas
Mevrouw Emma Claesen uit Mulken wint met de ambi.pas. Zij wint 2.500 punten of 250 euro dankzij haar aankoop bij brasserie Century, Maastrichterstraat te Tongeren.
Lees verder