Doorgaan naar hoofdcontent

Massaal veel BV's delen hun kind na de bevalling meteen met de buitenwereld: “Je kind zichtbaar delen is een nieuwe...

HLN
Massaal veel BV's delen hun kind na de bevalling meteen met de buitenwereld: "Je kind zichtbaar delen is een nieuwe trend in zowel binnen- als buitenland"
Natalia (41) is zonet moeder geworden van een tweede kindje. En dat deelt de zangeres via sociale media maar al te graag meteen met al haar volgers. Ze is trouwens niet de enige: ook verschillende andere BV's pronkten direct na de bevalling online met hun kind. "Een nieuwe trend in BV-land, en een grote verandering tegenover vroeger", vertelt Showbizz-journalist Stijn Van Hove.
Lees verder

David Goffin begint op 4 januari in Melbourne aan nieuw seizoen
David Goffin (ATP 39) opent het seizoen 2022 op 4 januari met het ATP 250-toernooi in Melbourne. De 31-jarige Luikenaar viert er zijn rentree nadat hij op 9 september vanwege een blessure aan de linkerknie al een punt zette achter zijn seizoen.
Lees verder

Mahdi blijft aanpak van hongerstakers verdedigen: "Geen valse hoop gegeven"
Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Sammy Mahdi (CD&V) heeft zijn aanpak in de zaak van de hongerstakers nogmaals verdedigd. Hij ontkent dat hij hen valse hoop heeft gegeven. "Ik vind het belangrijk om transparant te zijn en in de spiegel te kunnen kijken. Mijn boodschap is altijd dezelfde gebleven: ik steek niks in de mouw en er gebeurt niks onder tafel", klonk het tijdens een gedachtewisseling in de Kamer.
Lees verder

Na elfde match is het zover: Magnus Carlsen verlengt wereldtitel schaken nadat rivaal blunders opstapelt
Magnus Carlsen heeft opnieuw zijn wereldtitel schaken verlengd. In Dubai versloeg de 31-jarige Noor zijn Russische uitdager Ian Nepomniachtchi met 7,5-3,5.
Lees verder

Vlaamse regering staat unaniem achter Peeters en Tommelein na persoonlijke dagvaarding in zaak rond terugdraaiende tellers
De Vlaamse regering schaart zich unaniem achter Vlaams minister Lydia Peeters en voormalig Vlaams minister Bart Tommelein die afgelopen week allebei persoonlijk gedagvaard werden voor uitspraken in het dossier van de zonnepanelen en de terugdraaiende teller. Dat laat de regering-Jambon vrijdag weten in een mededeling.
Lees verder

Vaccinatieplicht ligt op tafel bij volgend Overlegcomité, 'jojo' Jambon pleit als enige voor versoepelingen
De vaccinatieplicht zal bij het volgende Overlegcomité op 22 december voor het eerst op tafel komen, schrijft 'De Morgen'. Ook zal er dan een debat gevoerd worden over een 2G-beleid. Intussen pleit Jan Jambon (N-VA) als enige voor versoepelingen.
Lees verder

Vanhaezebrouck verrast dat alleen AA Gent overwintert: "Slachtoffer van ons eigen succes"
Het verbaast Hein Vanhaezebrouck dat AA Gent de enig overblijvende Belgische club is in Europa. De coach van de Buffalo's gaat op zoek naar oorzaken en vindt die zowel in de eigen competitie als in de globalisering van het voetbal.
Lees verder

Ophef om "smakeloos" kerstspotje met crashende Verstappen: "Wie heeft dit bedacht? Schaam jullie"
Het Britse Sky Sports heeft zich niet populair gemaakt bij veel racefans. De televisiezender, rechtenhouder van de Formule 1, wenste zijn kijkers een vrolijke kerst, maar deed dat onder meer met beelden van een crashende Max Verstappen op Silverstone. Na de nodige ophef wordt het spotje, op aandringen van Red Bull Racing, niet meer getoond.
Lees verder

Open Vld Antwerpen neemt afstand van beslissing opkomend schepen Erica Caluwaerts: "Ze speelt soloslim"
Vandaag raakte bekend dat Willem-Frederik Schiltz (Open Vld) dan toch geen schepen wordt in Antwerpen, zoals in het begin van de legislatuur afgesproken werd. Erica Caluwaerts is per januari de enige liberale schepen in het bestuur. Deze laatste kreeg meteen kritiek van partijgenoot en Antwerps Open Vld-voorzitter Bavo De Mol. Hij spreekt over een vertrouwensbreuk: " Ze beslist vandaag om alleen in het schepencollege te stappen én om het OCMW-voorzitterschap af te geven aan Vooruit. Deze eigengereide beslissing getuigt niet van respect naar onze leden."
Lees verder

Na kritiek dit jaar geen kerstfeestjes in Downing Street: "Er is daar geen enkel plan voor"
Dit jaar zal er in de ambtswoning van de Britse premier geen enkel kerstfeestje georganiseerd worden. De beslissing komt er na de recente consternatie rond een kerstfeestje dat vorig jaar werd georganiseerd, zonder dat er rekening gehouden werd met de coronaregels die toen golden.
Lees verder

LIVE F1. Verstappen: "De korte runs gingen niet volgens plan" - beroemdheden duiken nu al op langs het parcours
De WK-strijd in de Formule 1 kent dit weekend zijn ontknoping met de Grote Prijs van Abu Dhabi, ofwel dé clash tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton. De race is pas zondag, maar het hele weekend valt er van alles te beleven op en rond het Yas Marina-circuit. Op deze pagina volgt u alle ontwikkelingen op de voet!
Lees verder

Marco Borsato schakelt gerecht in na verdachtmakingen rond misbruik 'The Voice Kids'-kandidaten
"Marco Borsato zou aan jonge meisjes gezeten hebben." Zo klonk het twee weken geleden op een Nederlands YouTubekanaal, een zogenaamd 'juice channel' of roddelkanaal. Bewijzen voor die aantijgingen hadden de YouTubers niet, en ze zeiden ook "niet helemaal zeker te weten of het waar is". Maar Borsato (54) cancelde vervolgens al z'n optredens, en zweeg over de beschuldigingen aan zijn adres. Tot deze week. De zanger vraagt het gerecht nu om de bron van de verdachtmakingen op te sporen en te straffen.
Lees verder

"We hebben nooit gezegd dat het zeker gebeurd is": hoe Marco Borsato in een storm van verdachtmakingen terechtgekomen is
"Marco Borsato zou aan jonge meisjes gezeten hebben." Zo klonk het twee weken geleden op een Nederlands YouTubekanaal. Bewijzen voor die aantijgingen hadden de YouTubers niet, en ze zeiden ook "niet helemaal zeker te weten of het waar is". Maar voor Borsato (54), die een onderzoek vraagt om duidelijkheid te scheppen, heeft deze storm van verdachtmakingen nu al verregaande gevolgen. "Als er in de toekomst een kinderprogramma gemaakt wordt, zal er wel twee keer nagedacht worden voor hij gevraagd wordt om eraan mee te werken."
Lees verder

Sneeuw blijft liggen langs de snelweg rond Brussel
Het is misschien niet de eerste sneeuw, maar hij blijft in elk geval wel liggen. Dat zorgt voor witte landschappen langs de snelwegen rond Brussel.
Lees verder

BV 24/7. Jan Verheyen heeft zijn exit uit 'DSMTW' nog niet verwerkt en een duimpje omhoog voor het weekend
The show must go on, want de Showbizzwereld staat nooit stil. Wat jouw favoriete BV's de laatste 24 uur hebben uitgespookt, ontdek je hier in onze nieuwsstream.
Lees verder

Verdachte van bomaanslag op nieuwjaarsdag 2017 in Istanboel opgepakt in Kirgizië
Een man die ervan verdacht wordt gelinkt te zijn aan de aanslag van 1 januari 2017 in een discotheek in Istanboel, is vrijdag in Kirgizië aangehouden. Dat laten de veiligheidsdiensten van het Centraal-Aziatische land weten.
Lees verder

Komen er versoepelingen voor de feestdagen? Premier De Croo blikt vooruit bij VTM Nieuws
Hoe zullen we de feestdagen dit jaar kunnen vieren? Het Overlegcomité zit op 22 december, vlak voor de feestdagen, opnieuw samen over de coronamaatregelen. Premier Alexander De Croo (Open Vld) liet al verstaan geen voorstander te zijn van versoepelingen. In de studio van VTM Nieuws geeft de premier daar straks meer uitleg over.
Lees verder

DE GROTE PEILING. Vlaams Belang blijft de grootste partij in Vlaanderen, PS sterkste stijger in Wallonië
Met 24,5 procent is Vlaams Belang opnieuw de grootste partij van Vlaanderen. N-VA volgt met 21,6 procent. Dat blijkt uit de Grote Peiling van Het Laatste Nieuws, VTM Nieuws, RTL en Le Soir. In Wallonië klimt de PS opnieuw uit het dal: de Franstalige socialisten halen 24,9 procent.
Lees verder

'W817'-actrice Aagje Van Dom herkent zichzelf nog steeds in haar personage Jasmijn: "Ik ga er soms ook nog over"
Ze had de tv-wereld eigenlijk de rug toegekeerd, maar voor de opnames van de eerste 'W817'-film maakte Aagje Van Dom (42) maar wat graag een uitzondering. Na al die jaren kruipt ze opnieuw in de rol van de energieke Jasmijn. "Ik kon me vroeger heel erg in haar vinden", vertelt de actrice. Hoe gaat het intussen met Aagje? En waarmee heeft ze zich de afgelopen jaren beziggehouden? "Ik ben zo blij hoe alle puzzelstukjes samenkomen."
Lees verder

ONZE OPINIE. Het vertrouwen dooit, óók tussen de regeringspartijen zelf
Gisteren viel de eerste sneeuw in Vlaanderen, maar over de Wetstraat ligt al twee jaar een ijslaagje. Vlaams Belang blijkt moeilijk van de troon te stoten in onze Grote Peiling. N-VA moet zich tevreden stellen met zilver en de bronzen beker wisselt tussen CD&V en Vooruit. Hoezeer de bestuurspartijen ook ploeteren en proberen, ze slagen er niet in om Vlaams Belang-kiezers te overtuigen. Daarnaast blijkt het extreemlinkse PVDA ook in Vlaanderen steeds minder een dwergpartijtje dat z'n neus net boven de kiesdrempel steekt.
Lees verder