Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 16 december 2021

Gemeente Zottegem: Digitale ondersteuning in Zottegem

Digitale ondersteuning in Zottegem
De coronacrisis zorgde voor een digitale revolutie: les volgen, solliciteren, attesten opvragen, … er dient veel meer online te gebeuren maar dat is niet voor iedereen zo makkelijk of praktisch mogelijk. Daarom gaat Stad Zottegem van start met een aantal initiatieven om de digitale vaardigheden van de Zottegemnaren (verder) aan te scherpen en digitale uitsluiting tegen te gaan.
Lees verder

Digitale zitting commissie financiën van 9 december 2021 : livestream
Gezien de huidige coronasituatie, zal de commissie financiën van donderdag 9 december 2021 om 20u30 digitaal plaatsvinden. De zitting kan gevolgd worden via de live stream op Zottegem.be/YouTube. Je hebt hiervoor enkel een internet verbinding nodig, er dient geen speciale software geïnstalleerd te worden. Wie mobiel kijkt, kan ook volgen via de YouTube app.
Lees verder

Publieke inspraak plan-MER Windturbines
Om mogelijke effecten van sectorale voorwaarden voor windturbines op mens en milieu in kaart te kunnen brengen, wordt een procedure voor een plan-milieueffectrapportage (plan-MER) opgestart. Je kan van 15 december 2021 tot en met 12 februari 2022 de kennisgevingsnota inkijken en opmerkingen doorgeven.
Lees verder

Vakantieaanbod 2022: brochure online beschikbaar
Er valt weer heel wat te beleven in de schoolvakanties van 2022. Want als de scholen sluiten staan de vrijetijdsdiensten van Stad Zottegem klaar met de allerleukste activiteiten! Het volledige aanbod ontdek je in onze vakantiebrochure 2022 die nu online beschikbaar is.
Lees verder