Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 23 december 2021

Gemeente Sint-Katelijne-Waver: Ga coronaveilig nieuwjaarszingen

Ga coronaveilig nieuwjaarszingen
Sta jij ook al te popelen om te gaan nieuwjaarszingen? Lees hier enkele voorwaarden om alles veilig te laten verlopen. Kom zeker ook langs het gemeentehuis: Skwibus zal je opwachten tussen 10 en 11.30 uur.
Lees verder

Zonnepanelen op gemeentelijke werkplaats
Het gemeentebestuur heeft zonnepanelen laten leggen op het kan van de gemeentelijke werkplaats. Doordat ook een batterij wordt geplaatst, zullen we er 's nachts onze elektrische voertuigen en elektrische toestellen kunnen opladen.
Lees verder

Schepen Jan Broes geeft fakkel door aan Jeroen Baeten
Op 1 januari is de legislatuur halfweg en zoals afgesproken aan het begin geeft schepen Jan Broes zijn mandaat nu door aan Jeroen Baeten. Schepen Baeten neemt ook enkele bevoegdheden van andere schepenen over.
Lees verder

Bescherm je dieren bij vuurwerk
Het gebruik van vuurwerk is in onze gemeente verboden, tenzij de burgemeester hier specifiek toestemming voor geeft. Heb je dieren? Dan speel je in de nieuwjaarsnacht toch best op zeker. Hoe kan je je dier toch beschermen tegen vuurwerk? Enkele tips.
Lees verder

Vacature: poetswonder met oog voor detail (E1-E3)
Hou jij van orde en netheid? En werk je graag in teamverband? Momenteel zijn wij op zoek naar poetswonders voor 19 uur per week.
Lees verder