Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 16 december 2021

Gemeente Hooglede: Wintertips: bescherm jouw waterleiding en watermeter

Gemeente Hooglede
Wintertips: bescherm jouw waterleiding en watermeter
De koudste periode van het jaar staat alweer voor de deur. Winterse temperaturen kunnen ervoor zorgen dat jouw waterleiding en watermeter bevriezen. Dit is niet alleen onaangenaam, het kan je ook heel wat geld kosten. Om dit te vermijden, geeft De Watergroep graag enkele tips.
Lees verder

Groenblauwpeil? Euh...
Ook jij kan inzetten op efficiënt waterbeheer en zo de gevolgen van klimaatveranderingen mee helpen beperken. Bekijk nu hoe je je huis, tuin en oprit eenvoudig kan aanpassen... Samen kunnen we dit, want vele kleintjes maken één groot!!
Lees verder

Aangepaste openingsuren tijdens de eindejaarsperiode
De openingsuren van onze diensten worden aangepast tijdens de eindejaarsperiode.
Lees verder

Nieuwe ophaalkalender in de bus
Deze week valt de ophaalkalender 2022 in de bus. Je vindt er een handig overzicht in van alle ophaaldagen van restafval, PMD en papier & karton voor jouw straat. De kalender bevat ook een sorteergids en een overzicht van de openingsuren en sluitingsdagen van het recyclagepark.
Lees verder

Versnelde boosterprik na Pfizer-vaccin
Kreeg je je basisvaccinatie (prik 1 en 2) met Pfizer? De overheid besliste dat het interval tussen prik 2 en prik 3 (boosterprik) verkort wordt van 6 naar 4 maanden. Kreeg je nog geen uitnodiging voor je boosterprik en is het 4 maanden geleden dat je je tweede Pfizer-vaccin kreeg?
Lees verder