Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 7 december 2021

Gemeente Herent: Overlegcomité 3 december 2021

Gemeente Herent
Overlegcomité 3 december 2021
Het aantal besmettingen, de nieuwe ziekenhuisopnames en de ziekenhuisbelasting zijn verder toegenomen. Vier op tien bedden op intensieve zorg zijn ingenomen door coronapatiënten op een moment dat 220 bedden gesloten zijn door uitval van zorgpersoneel. Het reproductiegetal zit nog steeds boven de 1.
Lees verder

70-plusser en nog geen uitnodiging voor extra vaccinatie gekregen?
Bent u of kent u een 70-plusser die geen uitnodiging ontvangen heeft? Neem dan contact op met de helpdesk van Vaccinatiecentrum Colomba Kortenberg via 02 755 22 22.
Lees verder

Vaccinatiecentrum Colomba Kortenberg werkt niet met reservelijst Qvax en momenteel nog niet met eigen reservelijst
Het is momenteel niet nodig om in het Vaccinatiecentrum Colomba Kortenberg met een reservelijst te werken. Haast iedere inwoner van Bertem, Herent en Kortenberg die een uitnodiging krijgt, gaat namelijk in op zijn uitnodiging voor een extra vaccinatie (boosterprik).
Lees verder

Probleem systeem uitnodigingen boostervaccin Johnson & Johnson
Inwoners die in vaccinatiecentrum Colomba Kortenberg gevaccineerd werden met het vaccin van Johnson & Johnson, zouden de afgelopen weken hun uitnodiging voor hun boostervaccin krijgen. Door een vertraging in het systeem heeft niet iedereen zijn uitnodiging gehad. Dat wordt rechtgezet.
Lees verder

Vacature lokaal bestuur Herent, solliciteren tot 19 december 2021
Het lokale bestuur zoekt een logistiek assistent voor Toverveld. Solliciteren kan tot zondag 19 december 2021.
Lees verder