Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Boom: Boom gaat voor kind- en jeugdvriendelijkheid

Boom gaat voor kind- en jeugdvriendelijkheid
Het lokaal bestuur Boom investeert in onze gemeente op vele vlakken, onder andere in infrastructuur, maar ook in welzijnsbeleid. Deze investeringen zijn belangrijk om een gemeente te laten draaien en kwalitatief te houden.
Lees verder

Ga met de fiets naar de winkel en win
Vanuit het lokaal bestuur Boo willen we het gebruik van de fiets stimuleren. Zeker voor wie lokaal koopt, is de fiets een ideaal vervoermiddel: het is gezond, goedkoop.
Lees verder

Wereld Kamishibai-dag in de bib met vertelling, workshop en atelier
Op 7 december wordt Wereld Kamishibai Dag gevierd en daar doen we in Boom graag aan mee. Kamishibai is een vorm van straattheater uit de Japanse vertelcultuur (Kami = papier, shibai = theater).
Lees verder

Melk, honing, kerosine: op reis naar de gelukkigste en ongelukkigste plaatsen ter wereld
Op zondag 12 december kun je in de bib naar een interessante lezing door Jan De Deken. Hij reist sinds 2010 de wereld rond op zoek naar opmerkelijke verhalen. Hij werkte als freelancecorrespondent in Rio de Janeiro en schreef reportages vanuit meer dan dertig landen.
Lees verder

Einde aan proefopstelling in Col. Silvertopstraat
Lees verder

Mee Op Stap! Op zoek naar wandelbegeleiders
Enthousiaste wandelbegeleiders met een hart voor kwetsbare doelgroepen gezocht voor een 2de vormingssessie! Combineer je een passie voor wandelen met maatschappelijk engagement? Dan ben je de persoon die Provincie Antwerpen zoekt!
Lees verder