Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Beernem: Kreeg je J&J als eerste prik en nog geen uitnodiging voor tweede prik? Bel callcenter

Kreeg je J&J als eerste prik en nog geen uitnodiging voor tweede prik? Bel callcenter
Wie Johnson & Johnson kreeg, maar nog geen uitnodiging kreeg voor een tweede prik mag contact opnemen met ons callcenter op 050 40 49 40. Let op: hou wel rekening met de juiste tussentijd. Een boosterprik kan pas vanaf 2 maanden na de eerste prik Johnson en Johnson.
Lees verder

Coronanieuws: verlaging leeftijd mondmaskerplicht en beperking binnenactiviteiten
Om de druk op de zorg te verminderen heeft het Overlegcomité op vrijdag 3 december beslist om binnenactiviteiten te beperken, de kerstvakantie voor het kleuter- en lager onderwijs vervroegd te laten ingaan op 20 december en in de middelbare scholen over te schakelen op hybride onderwijs. Mensen wordt ook gevraagd sociale contacten binnen zoveel mogelijk te beperken.
Lees verder

Nieuwsbrief werken Sijselestraat – Update 9 december 2021
De werken aan de Sijselestraat zijn bijna afgerond. Waar de werken in de eerste fase (kant Markt) sneller werden uitgevoerd dan gepland, werden we in de tweede fase (kant Melkweg) jammer genoeg gehinderd door het slechte weer. Nu zijn we bij de derde en laatste fase aangekomen: de aanleg van de toplaag asfalt over het volledige stuk (Markt tot Melkweg: paars + oranje). Dit staat op de planning voor maandag 13 december.
Lees verder