Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 2 december 2021

Brugge: Brugge ontvangt Pleegzorglabel

Brugge ontvangt Pleegzorglabel

Brugge ontving het Pleegzorglabel van Pleegzorg West-Vlaanderen. Door Pleegzorgstad te worden, wil Brugge dat meer kinderen, jongeren en volwassenen met een handicap of psychiatrische problematiek een warme thuis vinden in onze stad.

Lees verder

Betere verbinding tussen Brugge en Brussels-South Charleroi Airport tijdens winterseizoen 2021-2022

Flibco.com, die vervoer van en naar luchthavens aanbiedt, heeft zijn aanbod ook aangepast. Het bedrijf biedt nu 24 vertrekken per dag voor de shuttlebus die rijdt tussen Brugge, Gent en Brussels-South Charleroi Airport.

Lees verder

200 kindjes op plantactie Geboortebos Foreestbos

Ondanks de slechte weersomstandigheden kwamen afgelopen zondag ongeveer 200 kindjes met hun familie naar de geboortebos plantactie in het Foreestbos, gelegen langs de Gistelse Steenweg in Sint-Andries.

Lees verder

Nieuw shoppingmagazine dompelt je onder in eindejaarssfeer
Met dit gloednieuwe shoppingmagazine wil shopping Brugge de fantastische troeven van onze mooie stad in de verf zetten. Geniet!
Lees verder

Opgepast voor valse uitnodiging voor COVID-19-vaccin

Bij Safeonweb.be kwamen verschillende meldingen binnen van een verdacht bericht dat de ronde doet. Het bericht lijkt van My e-box te komen en nodigt je uit voor een COVID-19-vaccin. Als je op de knop klikt, worden je bankgegevens gevraagd.

Lees verder

Feestverlichting in de binnenstad en deelgemeenten

De kwaliteitsvolle, sobere en uniforme verlichting van vorig jaar is behouden, zodat de schoonheid van de stad volledig tot zijn recht komt. De nieuwe overspanningen over de Brugse winkelstraten vormen opnieuw een lichtgordijn van warm wit licht.

Lees verder

QVAX vanaf vandaag beschikbaar voor boosterprik

Iedereen die in aanmerking komt en nog niet werd uitgenodigd, kan zich vanaf nu op deze elektronische reservelijst inschrijven om sneller uitgenodigd te worden voor zijn of haar boostervaccinatie.

Lees verder